2000-es Opel Astra-ba beletort a kulcs, hogy lehet kiiktatni a kormanyzarat, hogy a gyujtaskapcsolot ki lehessen venni?
Flexszel. Egy csavarhúzó segítségével nem lehetne még egyszer utoljára elfordítani? Mert az jócskán leegyszerűsítené a dolgot.
(Megjegyzem, érdemes lett volna azt a gyújtáskapcsolót már jó régen kicserélni vagy megjavítani, nem hiszem, valószínűleg akadt már az régen, nem szokott csak úgy hipp-hopp beleörni a kulcs.)
Hátha másnak jól jön:
Budapesten helyszíni kiszállással gyújtáskapcsoló nem elfordítható tünettel Opel Astra 2001-es évjárat esetében az alábbi számon segítettek, igen gyorsan. (Mire ATM-től visszaértem, kész volt.)
Záras
30/2102555
Elmondása szerint elveszett kulcsban, immós dologban is tud segíteni. Hívd a számot és kérdezz rá, ha ilyen van.
Ez 2013.06.12-én történ az ára 15000 körüli volt, de ez ha évek múlva olvadsod ezt a bejegyzést, értelemszerűen változhat.
(Moderátoroknak: nem saját szolgáltatást reklámozok, engem egy egész estés internetes kereséstől megóvott volna, ha ez az információ fenn van. Berakom még hasonló kérdésekhez ezt a választ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!