Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Malguti f12 fejlesztő kérdések...

Malguti f12 fejlesztő kérdések help (? )

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem malagutival kapcsolatban:D van egy sima f12-m nem digit-es hanem a normál analóg:D az lenne a bajom hogy pár alkatrész hiányos...vagy ósdi. de meg is értem mert szép áron kaptam meg (120ezer) szóval van egy pár kérdésem:

Le akarom szedni a sárvédőt mert szerintem ocsmány és megöri a formáját a motornak... de az indexek csücsülnek rajta meglehet oldani valami tuning konzollal hogy sárvédő ne legyen de index igen? vagy láttam olyant hogy a hátsó kis rács mögé rakják be az indexet a féklámpa mögé,ez hogy oldható meg?

Észrevettem hogy a motorba nem jut elég levegő...vagyis furcsa a keverék,megéri egy vízálló sport légszűrő 3ezerért?azt hallottam hogy könnyebben belemegy a por a motorba mert átengedi a szűrő,de hallottam azt is ha beolajozzuk a szivacsát akkor nehezebben jut át rajta a kosz,ja...meg az is hogy állítani kell a karbin ha átszerelem a szűrőt,igaz ez?

3. kérdés: át lehet rakni az "új" malaguti ülését a régire? mert az nagyon tetszik hogy hátul van fogó és az ülés minősége is jobb meg az enyém picit meg van ereszkedve és szakadt is 1 helyen.

4. kérdés:megint a lámpákról lenne szó,érdemes/szebb egy fekete f12 fehér index búrával és narancs égővel?

5.kérdés: mennyibe kerülne egy komplett átfestés matt feketére?,mert van pár karc a motoron és picit furcsa fekete meg karcos is,esetleg otthon megoldható hogy lecsiszolom letisztítom alkohollal,lefújom alapozóval,és azután fekete spray-el és azután felpolírozom a felső réteget hogy szép legyen? mondjuk akkor nem lenne matt ugye?:|

köszönöm a válaszokat!:DDD

2012. jan. 26. 23:06
 1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem ,hogy a sárvédő helyett felraknék egy kerékhez közvetlen lévőt ilyent: [link]
2012. jan. 26. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Hátsó sárvédőt le tudod vággni akár egy dekopír fűrésszel,az index magasságáig.. Sport légszűrőt ne vegyél, teljesen értelmetlen egy szériamotor, csak hátránnyal jár! (ha vennél, igen,kell állítani karbin, főfúvókát cserélni, és sokat takarítani) Index bura h fehér legyen e azt neked kell eldönteni, én hagytam az eredeti sárgát. (sokkal jobban zavart, h a projektoros első lámpája szart se ér) Matt feketére lefújni kb 3ezerből megvan, mivel azt otthon könnyen 3 sprayvel meg tudod oldani. Ha metál színt akarnál, azt már nem. (bár matt fekete az baromi ronda, de ha neked tetszik,hajrá)
2012. jan. 27. 08:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Szép matt feketére? esetleg műhelyben mennyi lenne?
2012. jan. 27. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Arra értettem,hoyg szémomra a MATT FEKETE nem szép! Meglehet házilag csinálni szépre, ha a szép alatt azt értjük, hogy nem folyik meg, egyenletes stb
2012. jan. 27. 16:04
 5/6 A kérdező kommentje:
őőő. bocs! tompa voltam:D fényes feketére értettem!:'D és azt hogy?:) kompresszoros festékszóróval?:D
2012. jan. 30. 17:22
 6/6 anonim válasza:
Ha ügyesen kezeled a festéket, akkor elég egy szimpla bolti spray. Nyilván, ügyelned kell a megfolyásra stb, de ha ez megy, akkor sokat spórolsz. Tegyük fel: 1 db spray ára 800 Ft. 4-é pedig 3200. (4 Elég egy F12-sre, ha három rétegbe fújod, ami elég egy alapos előkészület után) Egy normál festő, elkérhet érte 3-40.000 Ft-t is, plusz még előkészület, szerelés, nem is beszélve festékről. Tehát egy kis ügyességgel és kreativitással sokat spórolhatsz. Most per pillanat én is így csinálom az én Malagutim fényezését is. Az indexek: elsőt hülyeség kicserélni, nem hogy rondább lenne a színkavalkád miatt, de még szabályba is ütköző, ugyanis a gyári szabványt meg kell tartani. Hátsó indexet, leműtöd a sárhányóról, kábelekkel együtt, majd rögzíted arra a Jól Látható helyre, ahova akarod rakni. Nem nagy ördöngösség ez. Remélem tudtam valamennyit segíteni!:)
2012. febr. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!