Malguti f12 fejlesztő kérdések help (? )
Lenne pár kérdésem malagutival kapcsolatban:D van egy sima f12-m nem digit-es hanem a normál analóg:D az lenne a bajom hogy pár alkatrész hiányos...vagy ósdi. de meg is értem mert szép áron kaptam meg (120ezer) szóval van egy pár kérdésem:
Le akarom szedni a sárvédőt mert szerintem ocsmány és megöri a formáját a motornak... de az indexek csücsülnek rajta meglehet oldani valami tuning konzollal hogy sárvédő ne legyen de index igen? vagy láttam olyant hogy a hátsó kis rács mögé rakják be az indexet a féklámpa mögé,ez hogy oldható meg?
Észrevettem hogy a motorba nem jut elég levegő...vagyis furcsa a keverék,megéri egy vízálló sport légszűrő 3ezerért?azt hallottam hogy könnyebben belemegy a por a motorba mert átengedi a szűrő,de hallottam azt is ha beolajozzuk a szivacsát akkor nehezebben jut át rajta a kosz,ja...meg az is hogy állítani kell a karbin ha átszerelem a szűrőt,igaz ez?
3. kérdés: át lehet rakni az "új" malaguti ülését a régire? mert az nagyon tetszik hogy hátul van fogó és az ülés minősége is jobb meg az enyém picit meg van ereszkedve és szakadt is 1 helyen.
4. kérdés:megint a lámpákról lenne szó,érdemes/szebb egy fekete f12 fehér index búrával és narancs égővel?
5.kérdés: mennyibe kerülne egy komplett átfestés matt feketére?,mert van pár karc a motoron és picit furcsa fekete meg karcos is,esetleg otthon megoldható hogy lecsiszolom letisztítom alkohollal,lefújom alapozóval,és azután fekete spray-el és azután felpolírozom a felső réteget hogy szép legyen? mondjuk akkor nem lenne matt ugye?:|
köszönöm a válaszokat!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!