Fejlesztő kúp? Ismeritek?
Akik járnak fejlesztésekre, vagy csiribiri tornára, biztos ismerik ezt a fejlesztő kúpot. ebben lehet pörgetni-forgatni a babákat.
fiamnak kéne ilyet venni de még a nevét se sikerült kiderítenem :(
Tudna nekem valaki segíteni?
szerintem ez az
Egyensúlyozó tölcsér
Az eszköz segítségével a gyermek megtapasztalja a bizonytalan egyensúlyi helyzetet és elsajátítja az ahhoz való alkalmazkodást. Sérült, magatartászavaros gyermekeknél a bölcsőben való ringás élményét idézhetik vissza.
amúgy elöször azt hittem valami kúp amit beadsz a gyereknek és fejlett lesz, mert már ezt is eltudom képzelni hogy van már ilyen is.
2. válaszoló, igen, utólag leesett nekem is :D
köszönöm a válaszod, szerintem ez lesz :)
1. válaszoló, na igen, védőnő nem tudja. fejlesztésre nem járunk. nincs szemteke rezgése a fiamnak, ezt "írták fel" otthoni fejlesztés céljára, de mire hazaértünk elfelejtettem a nevét :)
Szerintem az Ayres-tölcsérre gondolsz. Ez az Ayres terápiában használt eszköz, innen vették át már más módszerek is.
konduktor-gyógypedagógus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!