Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segédmotor eladás?

Segédmotor eladás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2012.01.17-én eladtam motorom, abban a tudatban, hogy annak semmi működési baja, rendellenessége sincs, és erről a vevő is bizonyosodott, mivel kipróbálta, majd haza is ment vele, miután az adásvételit kitöltöttük, mondván elfogadja a motor bármely később adódó problémáját, amelyről én nem tehetek..

Ma 2012.01.25-én felhív, hogy a motor nem indult be, és elvitte szerelőhöz, aki szerint szimering hibás, ezért a főtengely cserére szorul és nincs benne kompresszió.. Így én vagy fizessek bele a javításba 10-15000 Ft-ot, vagy feljelent..

Ezen okokból szeretném a segítséget kérni, mi a teendő? Tudtommal 1 hét már eltelt, én a motort annak tudatában adtam el, hogy az megfelelő állapotban van..

2012. jan. 25. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehogy fizess! Hiszen te sem tudtál róla! Ha te tudtál volna róla és így adod el akkor reklamálhatna.
2012. jan. 25. 16:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam róla, ez természetes.. Meg hát próba is volt, meg ez pont olyan hiba, hogy én nem látok bele a blokkba.. Nálam működött, nem tehetek róla hogy 1 héttel később ez történik. Ami nálam 1x nem fordult elő..
2012. jan. 25. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg írtatok rendes adásvételit. Abban pedig benne van valami olyasmi, hogy a hibákról tájékoztattad a vevőt, ő tudomásul vette, további követelés nem lehet. Valami ilyesmi, csak "hivatalos" nyelvezettel. Amúgy meg egy hét alatt is szét lehet barmolni egy jó gépet, ha feljelent, neki kell bizonyítania, hogy te tudtál a hibáról és úgy adtad el. Én elhajtanám.
2012. jan. 25. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:

ne fizess neki ha van rá tanúd h amikor kipróbálta minden ment a kerékvágásba akkor nagy baj nem lehet belőle am meg feljelenthet max jól kiröhögik mert megvette, de téll ha van rá tanú h mielőtt megvette ment akkor no para.

lehet h szétgyilkolta amióta nálla van ENNYI

2012. jan. 25. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nehogy fizess neki.Ez olyan mint mikor a bkv felhívta a orosz metrógyártót hogy probléma van a kocsikkal így 40 év után..
2012. jan. 25. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:

A szimmering hiba miatt nem kell főtengelyt cserélni, és a komprasszióhoz sincs köze!

Az elmúlt egy hét alatt bármit csinálhatott vele!

1.) Beszélj a szüleiddel!

2.) Ha akar jelentsen fel! (Mi alapján tenné?)

2012. jan. 25. 18:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Tanu volt még ő is kipróbálta, és azután töltöttük ki miután kipróbálta...
2012. jan. 25. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
1FT OT SEM KELL FIZETNI NEKED átnézte ?át !jó volt akkor ? jó !megfelelt neki? meg ! kész ennyi neked nincs már közöd a motorhoz adásvételi megvolt kifizette ennyi , és mivel jelent fel ? hogy nála tönkre ment a motor 1 hét után nem tudhatod hogy használta !! én kocsit vettem elkezdtem szó szerint hajtani és minden vízcső szétment a bilincseknél , ennyi erővel én is rohanhattam volna a régi tulajhoz ,hogy a gumicsövek árának a felét adja már oda ez vicc 1 petákot sem aknék
2012. jan. 25. 20:23
 9/9 Pionyr válasza:

"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el."

Amúgy meg ha még az nap van vele valami,akkor sem igen tud veled mit tenni,mert te úgy adtad oda hogy ment,gond nélkül.Így meg utólag már bármit csinálhatott vele.

Amúgy milyen motorról van szó?

Mert ha szimeringes akkor természetes hogy nincs kompresszió,cserélje ki azt használja ennyi.

Amúgy 10-15ezer forintos javítást kizártnak tartok,úgy nem tud tönkre menni egy hét alatt ha rendesen használja.

2012. jan. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!