Minimálisan menyiért szoktatok tankolni a kocsitokba (Forintban)?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 14:24
11/20 anonim válasza:
Előző előtti voltam. Én mindig teletankolom, habár sokan mondják, hogy "ha kevés van benne, jobban spórolok". Nekem teljesen mindegy, hogy mennyi van benne, attól még ugyanannyit autózom (csak amikor szükséges), és nem taposom jobban.
12/20 anonim válasza:
Mivel nem jó az üzemanyagmutatóm,mindig telerakom.. :) Kilométer után tankolok.. +/- 700 km egy tankolás.
13/20 anonim válasza:
"Én mindig teletankolom, habár sokan mondják, hogy "ha kevés van benne, jobban spórolok". Nekem teljesen mindegy, hogy mennyi van benne, attól még ugyanannyit autózom (csak amikor szükséges), és nem taposom jobban." << irigyellek. Nekem hamarrabb megszalad a jobb lábam, ha tele van. Lövésem sincs miért :)( tojással a lábam alatt 10 alá is tudom vinni vegyesben, normálban meg 11 fölött vagyok )
14/20 anonim válasza:
Én is mindig teletankolom az auchan kútban, mert olcsó, de csak bevásárlások alkalmával járunk arra... Így kb. 15.000-ret szoktam fizetni (2009-ben ugyanezek a körök még 10.000 alatt voltak bőven). A rekord minimum tankolásom 999 forint volt, akkoriban még zsebpénzből éltem, és nagyon ki kellett centizni, hogy bulizni is legyen miből:)
15/20 anonim válasza:
Tele. 18-20 ezerből szokott megtelni.
16/20 anonim válasza:
Általában 2000 Ft-ért.
Hosszabb út előtt pedig tele nyomom.
17/20 anonim válasza:
Minumum 3 ezer. Mostanában ennyi a maximum is..na jó, esetleg 10 litert belenyomok.
18/20 anonim válasza:
Mondjuk az én autóm 5 liter alatt eszik, és nem nagyon érzékeny arra, hogy hogy tapossa az ember.
20/20 anonim válasza:
16000 Forintert atlagban es ez 400 km-re elegendo, ami hetente elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!