Foryou24 kérdése:
Orbánéknak hála 125 mocit hajthatok hamarosan B-s jogsival. De nem is ez a kérdésem lényege. A körülményeken felbuzdulva eladtam 2T Rieju 50-es motorom. Most viszont itt a nagy kérdés 125-öst de milyet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok dönteni. Ami már bizti 4T akarok motorozni szeretnék nem szerelni, de azért mert 4T még lehetne használható. Jó lenne ha mentteljesítménye azért nem lenne kevesebb a rég mocimnál. Tehát olyan 120 körüli vég nem ártana. Ja és nem muszáj hogy nagyon magas és nagyon nehéz legyen, mert én sem vagyok egyik sem.
Leginkább melóba járnék vele kb 30 km.
Köszönöm előre is a válaszokat!!!!
2012. jan. 21. 17:29
11/14 A kérdező kommentje:
Hát pedig még mint utolsó mentsvár az Yamaha Yzf 125-re gondoltam.
Csak hát nagyon nem olcsók, és ráadásul még magasak is nekem.
A CBF viszont nagyon nem tetszik, akkor még egy YBR-re is szívesebben fel ülnék.
Ez van ízlések és pofonok.
2012. jan. 21. 21:44
12/14 anonim válasza:
van még a CBR is. az elég kicsi
13/14 A kérdező kommentje:
Hát igen a CBR az elég kicsi, és elg cingár is, meg elég lassú is. De talán az egyik legjobb választás lenne, bár sokak szerint nagyon gyengécske, na meg azok a virsli gumik ahhoz képes az 50-es mocim komolyan nézett ki.
2012. jan. 21. 21:56
14/14 anonim válasza:
Én ajánlom neked a 97-99es évjáratú(nem széthajtott)Aprilia RS-t, ezek még rendesen össze vannak rakva :) 2literrel eszik átlagba többet mint a 4t társai de ennek nem 120-140 a vége, és nem igényel havi szét-össze szét-össze pakolást se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!