FEB-705-öt hol lehet most megtalálni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 14:56
3/8 anonim válasza:
Ki vagy mi az a FEB-705? Egy régi autód amit eladtál de most visszavásárolnád vagy ilyesmi?
Akkor felhívod a KEKKH Közlekedési Nyilvántartó Osztályát, megkérdezed hogyan történik egy kapcsolatfelvételi eljárás rendszám alapján és kész.
Nem túl bonyolult, 1400 pengőbe kerül, de nem adják ki a tulaj adatait, hanem küldenek neki egy levelet, hogy vegye fel veled a kapcsolatot ha akarja.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok: Ja, és elvileg Esztergomban van.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenki megkapta a jutalmat érte (Kinek melyik)! Pontosan azért nem árultam el, hogy mi ez, mert aki ismeri az így is tudja és tudta is. Először az Északmagyarországi Áramszolgáltató Rt tulajdonában volt, vidéken. Utaztam vele egy 2X, egyszer Felsődobszára mentünk, másodszor meg Pestre az Autókiállításra [a visszaúton Szerencstől az idgenvezetőin ültem, nagyon jó volt] :) Akkoriban még bordó metál volt, miért festették át sima fehérre? (igaz, volt az oldalán egy nagy E-14 felirat gyárilag ráfestve.) Aranyos kis busz, de 2 probléma van vele: 1. Minden egyes eső alkalmával beázott a tetőszellőzőnél, 2. a 4500 (?) cm3-es motorja emelkedőn felfelé gyenge. - És miért kapott új rendszámot?
2012. jan. 20. 20:30
7/8 anonim válasza:
Gondolom, ahogy átfestették, új forgalmit kapott, új rendszámmal.
8/8 anonim válasza:
Átfestéskor nem kell új rendszám, csak egy műszaki átvizsgálás és forgalmi csere, a számok maradnak.
Valószínűbb hogy más változott, pl. ülések száma, max. terhelhetőség, olyankor cserélődik a tábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!