Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudom kipróbálni/le...

Hogy tudom kipróbálni/le tesztelni a befecskendező szelepet?

Figyelt kérdés
Suzuki swift 1.0 a befecskendező szelep hibájára gyanakszom mert addig elmegy az üzemanyag rendesen onnan viszont nem jut tovább. Kivettem a befecskendező szelepet rákötöttem direktbe az aksira és nem nyitja ki.Elvileg direktbe 12 voltra nyitnia kéne? vagy más elven működik?

2012. jan. 18. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Másik befecskendezővel kitudod-e próbálni?

Kábelek jók?

Hibakódot tudsz olvasni?

2012. jan. 18. 14:05
 2/4 A kérdező kommentje:

nem egy olcsó alkatrész még bontottan sem ezért másikkal nem tudom kipróbálni, de ha 12 voltra nem nyit ki direktbe akkor elég sanszos hogy valami nem stimmel vele nem?

addig viszont nem merek venni ameddig nem vagyok benne biztos hogy ez a baja. A szerelő viszont nem rendel bele bontottat csak vadi újat ami viszont kis túlzással de többe kerül mint az autó reális értéke...

2012. jan. 18. 15:09
 3/4 A kérdező kommentje:
egy leharcolt 15 éves suzukirol van szó....
2012. jan. 18. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szereny velemenyem szerint vedd ki a szelepet csatlakoztasd vissza a kotegre es az uzemanyag rendszerre majd inditozz...latni fogd hogy spriccel-e vagy sem esetleg folyik vagy sem. Ennel egyszerubb nincs szerintem.

Udv Laci

2012. jan. 19. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!