Mit tudtok a Flaki car-ról? Normális autókat árulnak?
bárhonnan veszel autót vidd el hozzáértő (ha lehet szerelő) ismerősödet. jattolsz neki egy kis pénzt, és jó eséllyel megmondja, h megéri-e a kocsi azt a pénzt.
inkább adok a szerelőmnek 5 rugót, mintsem kifizessek a javításra 200at.
mi is kereskedőtől vettük a kocsit, tudtuk, h lesz mit javítani rajta. alkudtunk, a fószer nem akadékoskodott, és mindenki jól járt.
Én autókereskedőtől azért nem veszek autót,mert ő nem tud szinte semmit az autó elő életéről.Mikor volt olajcsere,vezérműszíj csere,városban vagy országúton használta inkább.Lehet hülyeség,de nekem az eladóval kapcsolatos első benyomás is számit.Elbeszélgetek vele,ebből sokminden kiderülhet.Ha nem szimpatikus,vagy úgy érzem nem volt gondos gazdája az autónak,nem veszem meg.Nagyon sok autóm volt már az 500ezres kategóriában(elég öreg autók),de még soha nem fogtam ki rossz autót.Tehát működik a dolog,vagy csak szerencsém volt.
A másik pedig,hogy az autó többnyire annyit is ér amennyiért a kereskedő vette.
Aki hozzánk szakértővel jött autót venni, mindig megállapította a szakértő az autóról teljesen valótlanul, hogy miért sz@r az autó.
Az egyik szerint az üres szervizkönyv pont annyit jelent, mintha nem lenne, szal ez biztos vissza van tekerve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!