Nagytestű 50 es robogó milyet?
Figyelt kérdés
olcsó ,megbízható , keret Kb 80-100eFt , nagytestű ,Márkát és típust is írjatok2012. jan. 16. 00:03
2/8 anonim válasza:
Régebbi Minarelli blokkos Aprilia SR,esetleg Malaguti F12
3/8 anonim válasza:
Piaggio NRGesetleg az extereme tipus,Honda X8R,Aprilia .Malagiti f12,15.
4/8 anonim válasza:
Honda Bali.
Nem tudom, mikortól számít Neked nagytestűnek, ez nálam még belefér a kategóriába.
5/8 A kérdező kommentje:
na ez a HONDA Bali nem néz ki rosszul és az ára sem rossz Malaguti F12 is néztem + mondták is de , olyant hallottam hogy 4 t vegyek mert a 2 t benyeli a 6 litert ez igaz lehet ?
köszönöm az eddigi válaszokat
2012. jan. 16. 20:40
6/8 anonim válasza:
Kizárt , hogy 6litert egyen ! Egy F12 pl kb 3literrel elvan digit (gáz és fék) üzemmódban.
7/8 anonim válasza:
Van ismerősöm, akinek a malagutija megeszi a 6,5 litert.. Ennek oka, hogy 95-tel megy :)
8/8 anonim válasza:
Én ajánlom a Malaguti f12-t. nagytestű, jól megy, és még nem is drága, mellesleg megbízható. nekem is van egy 97-es vízhűtéses f12-esem, és nagyon jól megy, örülök hogy ilyen motorom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!