Befagy a kocsim zárja. Valami házi megoldás?
Figyelt kérdés
Van, hogy a kulcsot be tudom tenni, de elfordítani már nem. Van, hogy a kulcs teljesen be se megy, csak félig. Azon kívül, hogy öngyújtóval melegítem, van valami másik olcsó megoldás arra, hogy ne kelljen megvárnom, hogy kiolvadjon?2012. jan. 15. 14:28
11/14 anonim válasza:
Csak arra figyelj, ha kiszállsz, és otthagyod az autót, a zárhoz vett spray legyen nálad.
12/14 anonim válasza:
ha nincs semmi nálad, akkor hugyozd le a zárat, az egyből kiolvasztja a befagyott kilincset
13/14 A kérdező kommentje:
Tudod nekem nem megy olyan egyszerüen, hogy lehuggyozzam a zárat... esetleg felmászhatok a tetejére, és lecsurgathatom... :D
2012. jan. 18. 20:40
14/14 anonim válasza:
aha, értem
nem kell fölmászni a tetejére, van jobb megoldás
csurgass a tenyeredbe, aztán lotykáld rá a zárra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!