2.9-es dízel Ssangyong Musso-nak hány hengeres a motorja? És tényleg Merci motor?
Igazi gyári Merci motor(és váltó), vagy csak licence alapján gyártották a Kóreaiak? Amúgy vélemények, tapasztalatok? Sokan szidják, a népítéleten viszont szinte csak jókat írnak róla. És óccsóó...:-)
Nekem teccik...
Kacérkodom a vásárlás gondolatával. Biztassatok léci! Vagy vegyétek el a kedvem...:-(
Írjatok is vmit léci...ezeket a linkeket már láttam...:-(
Saját tapasztalat, ismerős ismerősének van esetleg...:-)
Stb.
Szia
Nekem van immáron 5.éve ,de benzines 3200 cm. A dízelt nem ajánlanám, nagyon lassú max 120 km/ h de tényleg ez a vége, iszonyú hangos, valóban 5 hengeres. Viszont a benzinesnek nincs párja, én nagyon szeretem. Tényleg mercedes motoros, az enyém 6 hengeres 220 le. Az a baj hogy nem egy ismert autó márka és idenkednek tőle az emberek. Én az enyémet most hirdetem eladnám, kihasználatlanság miatt. Ha érdekel írj és küldök képeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!