Nekem mindig fáj tőle a torkom, a férjem pedig szimplán megfázik. Tudom, nem aktuális így télen, de a kérdésem igazából az lenne, hogy aki szintén beteg a klímától, venne-e olyan autót, amiben nincs is klíma?
2012. jan. 10. 14:28
1/7 anonim válasza:
A klímát nem csak úgy lehet használni, hogy tökhideget fújjon. Ha A/C van a kapcsolóra írva, akkor a hőfokszabályozóval a befújt levegő hőmérséklete is változik. Legalább kétévente nem árt kitisztíttatni/fertőtleníttetni a klímarendszert, hogy a bacik ne tudjanak megtelepedni a rendszerben. Pollenszűrőt is érdemes évente-kétévente cserélni.
2012. jan. 10. 14:39
2/7 anonim válasza:
a külsö levegönél pár fokkal kell(ene) csak hüvösebbre állítani nyáron...
2012. jan. 10. 14:48
3/7 anonim válasza:
Bármilyen klímás autóban ülök (lehet vadiúj, régi, frissen takarított vagy elhanyagolt, mindegy), a klíma bekapcsolás után negyed órával náthás vagyok és fáj a fejem.
Van az autómban klíma, mert az alapfelszereltség része volt, ha fizetni kellene érte akkor nem lenne.
2012. jan. 10. 15:07
4/7 anonim válasza:
Tudományos tény, hogy a hidegtől még nem fázott meg senki! Oda baci kell amit rád fúj.
2012. jan. 10. 16:11
5/7 anonim válasza:
a klíma nélkülözhetetlen, már csak azért is, mert télen segít megszabadulni a párás ablaktól(is)
de a legfontosabb...tisztítani! lehet kapni olyan szpréket, amiket a klíma elé kell befújni...tudod, ott a jobb ülésnél a lábfej felett(kesztyűtartó alatt...)
motor beindít, szellőztetést belső kerigetésre állít, kettes fokozatra kapcsolod a szellőzőt, és behasalva befújsz a ventillátos szívónyílásába...ami átnyomja a baciölő szprét a klíma hőleadőján...ajtó becsuk, kívül várakozol tíz percet, majd minden leállít, örül...taps...
2012. jan. 10. 18:31
6/7 anonim válasza:
Én nem tudnék a klima nélkül "élni"... Beülök a kocsiba, az első hogy benyomom, illetve nem, mert digitklima, tehát egyből megy. Nyáron kellemes hideg, télen kellemes páramentes ablak. Elég sokat vezetek, van mikor 10 órát töltök a kocsiban egyszerre, és nem szoktam náthás lenni...
2012. jan. 10. 18:58
7/7 anonim válasza:
Nekem a szemem fáj tőle,ezért nem használom.Nem szeretem a klímát.A lakásban is van(az előző tulaj szereltette be),de azt sem használjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!