Renault Mégane 1.6 16V 2003 kocsirol vélemény?
2012. jan. 9. 16:00
2/7 A kérdező kommentje:
A fenekére célzol ? :D
Nekem pont az tetszett meg benne, de aggaszt az a sok kilométer, de amugy a motorral meg lennék elégedve.
2012. jan. 9. 16:16
3/7 anonim válasza:
Első vagyok!
Ismerősömnek ilyen van, csak kombiban. Elég jól suhan, bár 6 sebességes váltó lenne hozzá az idális. Nagyon pörög 5ösben is. Nem vlszes, csak tartsd észben, hogy francia.
4/7 anonim válasza:
A miénk egy 2001-es Renault megane classic , 4 ajtós.Semmilyen eget rengető nagy gond nem volt még vele ,kb 200.000 km lehet benne.Ebben 1.4 motor van ami szerintem gyenge hozzá , de egyébként kényelmes , tágas autó, családosoknak is ideális.Nem minden francia autó rossz.A Thaliák rendkívül rossz minőségűek , és gyengék.A Mégane eleve más helyen készül mint a Thalia,minőségben is felette áll.
5/7 A kérdező kommentje:
Ja ja tudom vannak hibás szériák, mint pl az Alfa Róeoknal is. Igazábol 19 éves srác vagyok, szal családom még nincs. Ez lenne az első kocsim, mert ami van a családnak azt ki kell kérnem a szüleimtől, nem1x volt már hogy nekik is kelett volna az auto amikor én elvittem udvarolni stb. A kocsi amink van az Seat Cordoba 1.4 2003 ban vettuk ujonnan, nincs vele mindmáig semmi gond, csak én kicsit keveselem az 1.4es motort mert ha már 4 ember ül benne kicsit nehézkes az előzés, és mégiscsak a saját kocsi nagyob kincs :)
2012. jan. 9. 17:01
6/7 Problem? válasza:
Szerintem a sok kilométer miatt ne aggódj optimális, azért egy 8éves kocsiba nehogy elhidd már hogy 90ezer kilométer van ami napi használatban van.Amúgy szerintem korrekt az ár érték arány.
7/7 A kérdező kommentje:
Az ár nekem is tetszik, nézegettem olcsobbat igaz volt őregebb is, több kilométerrel, 1.4-es motorral kevesebb felszereltséggel stb de dízelt nem vennék.
2012. jan. 9. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!