Yamaha009 kérdése:
Jelenleg simson 50/4 es hengerem ami 8500fordulatot bír 19es bvf karbi gyári gyujtás tervezett rezó 16 os lánckerék elöl. Mondták h furassam meg 60/4 re mert elvileg sokkal jobban teljesít a gép?
Figyelt kérdés
Most 80 at megy végre. Sztetek megéri? és ha igen mennyivel lessz jobb? és ha mást is kéne cserélnem benne milenne az? javasolták még a gyujtást is h legyen babetta. a végcélom az hogy jól menjen a moci és úgyahogy nekelljen mindennap szerelnem. köszi a segítséget2012. jan. 8. 08:47
1/11 anonim válasza:
"a végcélom az hogy jól menjen a moci és úgyahogy nekelljen mindennap szerelnem"
Minél több a tuning, annál több karbantartást igényel!
Az agyontuningolt versenymotorok néha csak egy vérsenyt bírnak, és utána teljes felújításon esnek át!
2/11 anonim válasza:
60-as hengerszetthez jár egy erősített főtengely is. Mellesleg gyorsabb nem igen lesz, inkább erősebb.
3/11 A kérdező kommentje:
ja igen am erősített főtengelyem van és vadonat új csapágyak és nem azt mondtam h nem szeretnék foglalkozni vele csak azt h ne mindennap szereljem :)
2012. jan. 8. 10:50
4/11 A kérdező kommentje:
és még annyi h nem azt szeretném h mindig 100 akat menjek mindenhol hanem az h kisgázon ha mek főúton akkor netoljanak le az utrol. tehát neterheljem a motort de azért kisgázon is vmit menjen. :)
2012. jan. 8. 10:52
5/11 anonim válasza:
40 km/h a maximális legnagyobb sebesség kismotorra. Ha esetleg rád villogtat a rendőrbácsi, és a kezedbe ad egy sok számjegyű csekket, akkor majd nézel...
6/11 anonim válasza:
Ha ez a cél, akkor tegyél le nagyobb kategóriára jogsit és vegyél erősebb motort.
Ahogy már említették, így is túlléped a megengedett sebességet. (Nem is kicsivel...)
Na meg a megfúratássál már az 50-esbe se fér be jóindulattal sem a motor.
7/11 anonim válasza:
aj a sok troll a 40-es sebességgel...nekem 125/50-esem van 130 körül szoktam járni és semmi gond nemvolt még(kopp-kopp)
8/11 anonim válasza:
Egyszer remélem megállít egy rendőr és akkor majd talán elgondolkodsz...
9/11 A kérdező kommentje:
hát igen ha a rendőrbácsi jön akkor arra van a fék h lassítcsak :) de azért vki a kérdésre is adhatna választ :)
2012. jan. 8. 15:04
10/11 anonim válasza:
"aj a sok troll a 40-es sebességgel...nekem 125/50-esem van 130 körül szoktam járni és semmi gond nemvolt még(kopp-kopp)" Húzd a f@szodra a kopogásodat! F@szom teli van az olyan kis gyökerekkel akik arra feszülnek, hogy "M"-es jogsival 125 köbcentis robogót vezetnek! Mert aztán attól ügyesebbek lesztek, meg okosabbak! Mert viszket a pi-csátok egy nagyobb motor után, persze az már más kérdés, hogy mennyire tudjátok uralni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!