Simson s51 re milyen kipufogót vegyek?
Figyelt kérdés
Nem kell semmi féle tuning kipu, hanem csak egy olyan amivel szépen gazdaságosan eljár a motor, milyet javasoltok légyszi küldjetek valami linket is hogy holt tudnám beszerezni.2012. jan. 8. 01:50
1/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
Én akkor a gyár felépítésűre szavaznék ! Valaki megerősítene ebben, hogy ez vajon jó döntés e ?
2012. jan. 8. 12:21
4/12 anonim válasza:
Ha olyat raktak hozzá gyárilag, akkor mégsem lehet olyan rossz cucc... A belső rezóssal kicsit mélyebb hangja lesz, halkabb lesz, és magasabban nyomatékosabb, alacsonyabban kicsit nyomatékszegényebb.
5/12 anonim válasza:
mi is sokat próbálgattunk...sajnos a gyári a legjobb...igaz nagyon kell figyelni az eltömődésre...évente egyszer tisztítani...megy mint egy szajúz rakéta...
gyári, gyári, gyári...
7/12 A kérdező kommentje:
2012. jan. 8. 16:42
8/12 anonim válasza:
Nézd, én azt mondom mint megszállott Simsonos, hogy az utángyártott gyárias pufók sosem jók. A hangja is más, a könyöknél csöpög az olaj, a vége általában pénisz alakú:D, karcolódik, bomlik a króm róla(bár ezt eddig nem tapasztaltam, csak több owner is mondta). Én egy gyárit keresnék, ami nem horpadt, nem törött, nem csúnya. Legfeljebb le kell krómoztatni.
9/12 A kérdező kommentje:
Amugy nem tudtok vmi másik oldalt, ahonnan lehet ilyet rendelni mert ott csak kézpénzel lehet, fizatni
utalni akarok.
2012. jan. 8. 17:53
10/12 anonim válasza:
Keress vaterán eredetit, talán találsz jó állapotút. Vagy valami motoros eladóportált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!