Mennyibe kerül évente egy 2005/2006-os 3literes Audi A8 fenntartása?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a kötelező kb. 80.000 évente, és azt is hogy normál körülmények között 7-8 litert eszik százon. Én nem vagyok az a jaszkarizós fajta, nem azért vennék olyat, hogy bömböljön a BOSE hifiből a zene, és hogy mindenki lássa, hogy igen ez én vagyok, csak szimplán tetszenek az Audik, főleg ez, mert tágas, erős, és elegáns.2012. jan. 7. 17:43
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, egy pillanatig sem gondoltam, hogy maffiózok vagytok, és azok közé tartozom akik tisztában vannak vele, hogy megfelelő képesítéssel, kemény munkával igenis el lehet érni egy olyan anyagi szintet, hogy lehessen egy ilyen autód.
A hozzáállásod amúgy tök jó, ha van rá lehetőséged, valóban a legjobb amit tehetsz, hogy a saját bőrödön tapasztalod meg, hogy mi mennyi anélkül h meg kéne venned. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!