Jászberény-Demjén autópálya nélkül lehetséges?
Figyelt kérdés
Jberényből mennék Demjénbe,de a neten akár,hogy néztem autópályát írt,azért nem akarok matricát venni...van rövidebb út esetleg mert így is 76 km kb.vagy merre a legegyszerübb ahol még az út is jó?2012. jan. 7. 14:26
1/6 anonim válasza:
jászberény, jászapáti, heves, tenk, dormánd, füzesabony, kerecsend, demjén.
2/6 anonim válasza:
és a bal szélen ikszeld be, hogy "autópályák elkerülése"
3/6 anonim válasza:
Nincs olyan település, ahová csak autópályán lehetne eljutni bárhonnan. Ez esetben még alternatívaként se választható az autópálya, mert Jb-ből Demjénbe 1 se vezet. :))
4/6 anonim válasza:
Én így mennék: Jászberény-Gyöngyös-Kerecsend-Demjén
5/6 anonim válasza:
Arra is lehet, úgy 77 km, Hevesen át a 31-esen meg 65. De az autópályás verziót még mindig nem értem. :)
6/6 anonim válasza:
Nem. Csak autópályán mehetsz. Amíg nem volt, addig egy jászberényi fiú és egy demjéni lány sosem láthatta egymást. Csak ha mindketten elmentek Németországba, Münchenbe és ott. Ők lettek a kistérségi Rómeó és Júlia. Az új autópálya is az ő emlékükre épült. Szomorú történet, nem szívesen mesélek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!