Ti mit csináltatnátok meg az autón?
Figyelt kérdés
Van egy Opel astra F-em 99-es szedán 1.6-os benzines motorral. Van 200.000Ft amit rá tudnék költeni. Ti miket csináltatnátok meg rajta? Motor fel van újítva, kaszni nem rohad, fékek frissen szervizelve, új alufelnik/gumik vannak rajta, hifi is van és tank is tele van:) Ezenkívül miket csináltatnátok meg rajta vagy vennétek hozzá? Amúgy egy 19 éves srác vagyok:) Előre is köszönöm a válaszokat.2012. jan. 7. 00:19
11/15 A kérdező kommentje:
Ami van kinézetre:
-első angel eyes egybe indexes tuning fényszóró
-sport kipufogórendszer (az előbb végeztem vele :D)
-sport gyertyák
-műszerfal ledesítve
-központi zár távirányítóval
Egyenlőre ennyi.Köszönöm eddigi válaszaitokat mindenkinek ment kéz:-)
2012. jan. 7. 17:47
12/15 anonim válasza:
Hát akkor már elég pofásan nézhet ki a gép nagyon mást nem tudom még mit lehetne szerintem így jó ahogy van élvezd ki a munkád gyümölcsét:)
13/15 anonim válasza:
én sem szoktam flegmulni az autómmal bmw 535 M-packet én dolgoztam meg érte nem pedig apu vette
14/15 anonim válasza:
"Amúgy egy 19 éves srác vagyok:)"
Forever alone...
15/15 anonim válasza:
Teszel fel egy képet a kocsiról? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!