Ti mit csináltatnátok meg az autón?
ma 08:56
Na pont te rád nem voltam kíváncsi. Nem tudom mi a f@szért kell egyből flegmázni, ha valaki valamit szeretne. És ha az a bajod, hogy ennyi idősen van autóm és még pluszban pénzem ja és még iskolás vagyok akkor elárulom, hogy nem iszom alkoholt, nem cigizem, nem drogozom, és nem szeretek bulizni. És nem csajozni akarok vele mert pont leszarom, hogy a csajoknak bejön-e a kocsi vagy nem. A csíkokról meg annyit, hogy nekem tetszik és kész.
Ha nincs benne központi zár vezérlő akkor rakatnék bele.
Ha van elektromos ablak akkor ablakemelő modult is raknék( így ha lezárod a kocsit akkor felhúzza az ablakokat). Ez így max 30.000ft.
A hifi hülyeség, azt eladnám és az árából már meg is van ez a 2 dolog.
Ablaksötétítés nem néz ki jól mert a melletted lévőket nem sötétítheted és nagyon béna ha az tök világos, a B oszlop után meg full sötét, ráadásul a hátsó ablakon nem látsz ki este tolatáskor ha le van sötétítve.
Én inkább egy fiatalabb autóra gyűjtenék.
Persze mindenki mást szeret. Én azt szeretem ha vmi jól néz ki és jól megy, tehát nálam az a szempont hogy minél fiatalabb legyen az autó.
Erre költheted a pénzt:
Előre ,hátra tuning lámpák
sportkipufogó rendszer
sportlégszűrő
sportgyertyák
csipp tuning
toronymerevítő
sportkormány
sportváltó gomb-króm kerettel
napfénytető(ha még nincs)
karbon fólia a motorháztetőre
új szőnyeg(momo,recaro)
alu küszöbvédő
bontott klíma(ha még nincs)
Ezeket a neten mind meg tudod venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!