Nő vagyok és nem indul a Passatom?
Passat 1.9-ről van szó. A barátom külföldön dolgozik, a haverjait megkértem vontassák be szervizbe. A szerelő azt mondta idézem: "4db pd elemet (ezt nem tudom mi) kell cserélni + munkadíj" Ha nincs más baja, akkor 950(!) ezerből megáll a javítás. Ez most engem hülyének néz, mert nő vagyok, vagy mit gondol? Az egész kocsi nem ér 1,5 milliót. Amikor az előző 1.6-osunk nem indult akkor 40-ezret fizettünk. Apósom azt mondta nem szabadott volna megvenni, mert ezeknek gyárilag szar a motorjuk (ez hogy lehet??), de úgy látszik igaza volt.
Nyugtassatok meg, hogy a szerelő csak át akart vágni és nem fog ennyibe kerülni, mert ha igen akkor életünk legnagyobb baklövése volt ez a kocsi.
Hi!
Egyszer csak nem indult?Nem hiszem hogy egyszerre hal be 4 pd elem.Hacsak nem benzint tankoltál.3 hengerrel is el kéne indulnia.Lehet vezeték szakadás van a pd elemek felé menő kábelben a szelepdekni alatt..Olajban fut a kabel.Előfordul hogy tönkre megy a szigetelése.Kb húszonezer Ft.Akkor is pd hibát ír ki.Páran már megjárták hogy ezt csak a pd elemek cseréje után jutott eszükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!