Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kíváncsi vagyok mennyivel...

Kíváncsi vagyok mennyivel lessz jobb a simson ha 70 es hengert vagy 60 asat rakok rá?

Figyelt kérdés
Most 50 es a mocim de gondolkodtam hogy 60 aasra vagy 70 esre megcsinálnám és kiváncsi vok hogy érezhetően nagyobb lessz e az erő meg stb és hogy a 60 asnál is érezni lehet e vagy a 70 esnél meg egyéb észrevételeket köszi :D.
2012. jan. 6. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ennyi nem hiszem, hogy olyan brutálisan érezhető lenne.

(DE ennyihez már A1 kell, az remélem megvan...)

2012. jan. 6. 19:42
 2/13 A kérdező kommentje:
xD :D az mind1 :P de am nemlehet valami nagyon észrevenne? :S
2012. jan. 6. 19:45
 3/13 anonim válasza:
60as hengernél nem várj nagy csodát. A 70es hengernél már érezhetően erősebb lesz a motor, de ahhoz hogy kijöjjön a 70es plusz ereje, szükséges sport kipufogó, ill. nagyobb fúvókák a hengerbe, pluszként még lehet gyújtással is variálni (STHIL-gyújtás)
2012. jan. 6. 20:20
 4/13 anonim ***** válasza:

A1 kell! :)

Lopni sem szabad Orbánék meg abból élnek és sorohaltnám még.

2012. jan. 6. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
utolso válaszát javitanám: nagyobb fuvoka a KARBURÁTORBA
2012. jan. 6. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Kéne rá A1 de akkor rendszám is... Azt meg senki nem figja külsőre megmmondani hogy ez most 70es...
2012. jan. 6. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
nehezebb lesz berúgni a teljesítménynövekedés érezhető elég hozzá egy normál rezó 5 000ft éskész de ha rászánod a pénzt akk mindenképp 70 es és tegyélbele5. fokozatotv ha 3 sebességes akk 4.et
2012. jan. 7. 00:23
 8/13 anonim ***** válasza:
rendőr nem veszi észre h70 es nygodtanmehetsz 50es papírokkal
2012. jan. 7. 00:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Azért ezt így nem kéne kijelenteni...

Lehet, hogy sok rendőr nem fogja észre venni, de csak 1 kell, hogy mégis észrevegye...

2012. jan. 7. 01:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha ráraksz egy 70-es hengert a motor ugye melegszik, de viszont annyival nem bír menni a simson h hűtse is. :/ Mi kipróbáltuk 3 gyűrűvel sajna besült a blokk :DD Ha azt akarod, hogy menjen mint az állat (persze képletesen értem) cseréld le a a hengert 4 leömlősre, a többi simsont lőni fogja :D Persze helyes beállításokkal. Jah és nézd meg ezt. :) [link] Remélem tudtam segíteni.
2012. jan. 7. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!