Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szólsz ehhez? Jogos volt...

Mit szólsz ehhez? Jogos volt a rendőrök forgalmi elvétele?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 3. 19:03
 1/9 A kérdező kommentje:

A halványkék Trabantom a forgalmiban szürke színűnek van jelölve????

Ezt ki hiszi el hogy szürke volt?

2012. jan. 3. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Sztem jogos volt ;) ha a számokat elkezdték volna nézegetni szerintem még biztos lett volna ott meglepi :S

am meg nem tudom neki miért fájt h a rendőrök ott álltak. Jó lefényképezte, menjen le a kocsmába, mutogassa a képet, mérgelődje ki magát, azt ennyi. Ne tegye fel a netre. Így csak magával baxott ki :D Ezért is tart itt az ország m mindenki azzal foglalkozik h a másik mit csinál...

2012. jan. 3. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom....

Ha már felrakja akkor ne a saját neve alatt csinálja vagy takarja ki a rendszámot.

Most jól beszopta "szegény" eredetiség vizsgán szépen megbukik a szín miatt.

Megérte?

Ha jól látom 2 ütemű trabi.

2012. jan. 3. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Két ütemű igen. Meg mondta h 32éves. A legöregebb 4ütemű meg még csak 21-22. Hát nem tom. Most többe lesz neki a papírmunka, mint amennyit az autó ér. Főleg ha még fényezni is kell netán...
2012. jan. 3. 19:26
 5/9 A kérdező kommentje:
sztem elég átíratni a színt de az is annyi mint a Trabi értéke.
2012. jan. 3. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát jah, de valahogy nem tudom sajnálni. Legközelebb 2x meggondolja kivel akar kibaxni :DD am a trabi jól nézett ki, vagyis a hátsó fele ami látszik :P
2012. jan. 3. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Jogosan vették el a forgalmit minek van egy trabantban sportkormány meg neon meg ilyen ostobaságok.A marhának legalább annyi esze lett volna hogy nem az internetre teszi fel a képet pláne nem a saját nevével.
2012. jan. 3. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
A hülyéje mondhatta volna hogy most megy átiratni a színt ... sport kormányról meg annyit hogy nem vad kormányt kell berakni és akkor nem cseszekednek. a kék neonról meg annyit hogy mint köztudott az autón kívül semmi féle piros és kék fényt nem helyezhetsz el ,max jégfehér de nem kéket . nekem is volt kék villogó szelepsapkám és vagy 14 rendőr mellett elhaladtunk ellenőrzéskor úgy hogy éjszaka mind a 4 kerék villogott (kék csíkok jártak körbe körbe ) :D de egyik sem szólt na ded a 15-ik az pont fiatalokat tanított és 10 pénz lett a vége ..
2012. jan. 4. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
a helyzetjelzője volt kék nem? nem neon volt rajta. Legalábbis a tv2-s híradóba ezt nyilatkozta a gazdája...
2012. jan. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!