Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha YBR, TDR, valamint...

Yamaha YBR, TDR, valamint Honda CBR, CBF tulajdonosok. (? )

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérni,hogy keressetek föl az alábbi oldalon és válaszoljatok 1-2 kérdésemre,mert olvasom a teszteket,de a számomra fontos információk egy részét nem tudom meg belőlük.Azért kérem,hogy ne itt írjatok,mert többet szeretnék kicsi tudni.Elérhetőségek: [link]

facebook

1laurakiss1@gmail.com

az e-mailem

(ha facebookon írsz,amikor ismerősnek jelölsz lécc írd oda,hogy motor,vagy ilyenek,hogy tudjam)

Bocsi,hogy kicsit hosszú lett,de nem ment rövidebben,és előre köszönöm annak,aki ír.

2012. jan. 2. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
bocs de nincs facebookom, de volt TDR-em 2 évig, írd le mire vagy kíváncsi és én szívesen megválaszolom neked itt
2012. jan. 2. 14:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi a végsebessége,hogy gyorsul,mennyire megbízható,milyen az alkatrészellátás,milyen a fogyasztás érdemes még ma is megvenni és ha igen mennyiért???

ilyenekre lennék kíváncsi

Köszönöm a válaszod. :)

2012. jan. 2. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Az ENYÉMnek a max. az 100km/h volt (pedig eléggé vékony vagyok, 60kg) power szeleppel lehetett talán valami gond de én annyira nem piszkáltam mert nem vagyok full szakértő, de pár beállítás után picit jobban ment. Ha MINDEN JÓL van beállítva akkor simán viszi a 130-145km/h-t!

De ezek ellenére (hogy kicsit sz*rul volt beállítva) még így is szépen gyorsult ha kicsit megtekerted a szarvát! Igazából nem mértem le hány mp alatt volt 100on de nem szégyenkezhet a kategóriában. Azért egy sportgéppel nem venné fel a kesztyűt (pl.: NSR) de nem is egy kategória a kettő.

Nálam a 2 év alatt a legnagyobb gondja egy vízpumpa szimering csere volt. Ezen kívül semmi komolyabb. Gumikat cseréltem még (meg egy halom dolgot, pl.: benzincsap,első lámpa, ülést befoltoztam stb) de ez motorfüggő. Ki mennyire tartotta karban. Ezt kicsit elhanyagolták :) Slick-re volt kopva az enduro gumi...szép volt :DD

Alkatrész ellátás nem annyira rossz. Persze ha bemész egy motoros boltba biztos nem kapsz egyből hozzá mindent, de rendelésre nekem ami kellett simán megvolt. Illetve a neten mindig akad 1-2 ember aki bont TDR-eket így szinte midnent betudsz szerezni az idomoktól kezdve a lábtartóig.

[link]

A fogyasztása csuklófüggő. Az enyémet kíméletesen hajtottam, így kilehet hozni belőle egy 4,8-5L/100km-es fogyasztást, ami azért nem annyira rossz. A maximum meg tőled függ...mennyire vagy "ideges" típus :D Szerintem , ha nagyon téped neki 7-8L-t is simán betudna nyelni. De amint írtam, ez főleg TŐLED függ! :)

Amelyik szép külsőre azt általában motorikusan is gondozták. Nézz meg többet hozzáértővel így kitudjátok szűrni a "rosszabb" példányokat. Én típushibáról nem tudok... Alapjába véve egy nagyon jó motor, kényelmes üléspozícióval, de mégsem lomha. Nagyobb túrákra, nagyobb köbcentijű motorokkal is érdemes elmenni. Egy 100as utazó tempót tudja tartani könnyen.

Kb. ennyi a regényem, ha bármi kérdés még felmerül írj ide, vagy levelet :)

2012. jan. 2. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szeretsz olvasni:

[link]

[link]

Azért a többi felsorolt motorral össze sem hasonlítható. Mind 4 ütemű ez 2 így jóval többet eszik de sokkal erősebb és jobban gyorsul.

2012. jan. 2. 20:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszodat. Ezek szerint ez nem az én motorom,mert mindíg fáj a csuklóm és olyankor véletlenül kicsit jobban meg szoktam húzni a gázt,szal én sztem 9l-es fogyasztást ki tudnám belőle hozni ;)
2012. jan. 2. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
De cserébe megy is szépen :D De a többi felsoroltan tekerheted az gyorsulni se fog mint a TDR de cserébe fele annyit se eszik :D
2012. jan. 3. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönom a válaszokat
2012. jan. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!