Yamaha YBR, TDR, valamint Honda CBR, CBF tulajdonosok. (? )
Azt szeretném kérni,hogy keressetek föl az alábbi oldalon és válaszoljatok 1-2 kérdésemre,mert olvasom a teszteket,de a számomra fontos információk egy részét nem tudom meg belőlük.Azért kérem,hogy ne itt írjatok,mert többet szeretnék kicsi tudni.Elérhetőségek: [link]
1laurakiss1@gmail.com
az e-mailem
(ha facebookon írsz,amikor ismerősnek jelölsz lécc írd oda,hogy motor,vagy ilyenek,hogy tudjam)
Bocsi,hogy kicsit hosszú lett,de nem ment rövidebben,és előre köszönöm annak,aki ír.
Mi a végsebessége,hogy gyorsul,mennyire megbízható,milyen az alkatrészellátás,milyen a fogyasztás érdemes még ma is megvenni és ha igen mennyiért???
ilyenekre lennék kíváncsi
Köszönöm a válaszod. :)
Az ENYÉMnek a max. az 100km/h volt (pedig eléggé vékony vagyok, 60kg) power szeleppel lehetett talán valami gond de én annyira nem piszkáltam mert nem vagyok full szakértő, de pár beállítás után picit jobban ment. Ha MINDEN JÓL van beállítva akkor simán viszi a 130-145km/h-t!
De ezek ellenére (hogy kicsit sz*rul volt beállítva) még így is szépen gyorsult ha kicsit megtekerted a szarvát! Igazából nem mértem le hány mp alatt volt 100on de nem szégyenkezhet a kategóriában. Azért egy sportgéppel nem venné fel a kesztyűt (pl.: NSR) de nem is egy kategória a kettő.
Nálam a 2 év alatt a legnagyobb gondja egy vízpumpa szimering csere volt. Ezen kívül semmi komolyabb. Gumikat cseréltem még (meg egy halom dolgot, pl.: benzincsap,első lámpa, ülést befoltoztam stb) de ez motorfüggő. Ki mennyire tartotta karban. Ezt kicsit elhanyagolták :) Slick-re volt kopva az enduro gumi...szép volt :DD
Alkatrész ellátás nem annyira rossz. Persze ha bemész egy motoros boltba biztos nem kapsz egyből hozzá mindent, de rendelésre nekem ami kellett simán megvolt. Illetve a neten mindig akad 1-2 ember aki bont TDR-eket így szinte midnent betudsz szerezni az idomoktól kezdve a lábtartóig.
A fogyasztása csuklófüggő. Az enyémet kíméletesen hajtottam, így kilehet hozni belőle egy 4,8-5L/100km-es fogyasztást, ami azért nem annyira rossz. A maximum meg tőled függ...mennyire vagy "ideges" típus :D Szerintem , ha nagyon téped neki 7-8L-t is simán betudna nyelni. De amint írtam, ez főleg TŐLED függ! :)
Amelyik szép külsőre azt általában motorikusan is gondozták. Nézz meg többet hozzáértővel így kitudjátok szűrni a "rosszabb" példányokat. Én típushibáról nem tudok... Alapjába véve egy nagyon jó motor, kényelmes üléspozícióval, de mégsem lomha. Nagyobb túrákra, nagyobb köbcentijű motorokkal is érdemes elmenni. Egy 100as utazó tempót tudja tartani könnyen.
Kb. ennyi a regényem, ha bármi kérdés még felmerül írj ide, vagy levelet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!