Hozzáértők és azok segítségét kérem most akik ismerik a lenn említett típusokat. Szerintetek Mercedes 190e vagy Suzuki Swift? Részletezem.
Keleti vagy nyugati? Természetesen használtan. Ne nézzétek a vételi árukat, csak az, hogy mibe kerül fenntartani. Mellesleg az általam megnézett típusok NAGYJÁBÓL egy árban vannak. Hozzáteszem az első saját autóm lenne.20 éves vagyok. Bejelentett állással rendelkezem. Azért kértem segítséget, mert nem tudok dönteni. autótulajdonos ismerősöknek, munkatársaknak majdnem mindenkinek nyugati autójuk van, (BMW, MERCEDES, VOLKSWAGEN) a családban élők zöme pedig keleti autóval rendelkezik (Suzuki, Hyundai)
Érvek a következők:
Nyugati autó tulajdonosok: minőség, megbízhatóság!!
Keleti autó tulajdonosok: alacsony fogyasztás, olcsó alkatrész!!
Remélem értitek mit szeretnék mondani.
Kérlek segítsetek.
Eszméletlen, mennyien vagytok. Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat a sok meleget és azt a kevés hideget is. Egyébként kedves válaszoló: nem azt kérdeztem melyik a jobb, nyilván nem említhető egy lapon a kettő, hanem azt kérdeztem hogy melyiket vennétek hasonló helyzetben?
Imádlak benneteket....
A benzines minimum fogyasztása kb 10 liter/100km,de inkább több.A dizelnek kevesebb,de azzal pedig több a műszaki probléma.Tapasztalatból írom,mert mint autókerskedő volt dolgom ezzel is azzal is.
De akkor inkább a dizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!