Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki bandit 250 vagy 400?

Suzuki bandit 250 vagy 400?

Figyelt kérdés
lassan tervezek motort venni és nem tudom eldönteni hogy a kettőötvenes vagy négyszázast vegyem meg. ez lenne az első nagy motorom, elsősorban közlekedésre hasznánám másodsorban hobbi célból. Fontos szempont a pénz, a vételárnál nagyobb a különbség a fenntartásnál már annyira nem. nem tervezek 160-as átlaggal motorozni, viszont sokat lenne városban használva. tehát szerintem nekem elég a kettőötvenes, szerintetek?
2011. dec. 29. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkább a 400... élvezetesebb sokkal. A 250est hamar kinönéd.

Nekem 250es van! Most sajnos rossz. Nagyon figyelj oda vételkor a 250es és a 400as is még ha jól tudom japán belpiacos. Csak eredeti alkatrész kapsz hozzá, japánból kell megrendelni, ARANY árba van minden. Szóval ezért kell odafigyelni! Simán bennelehet egy felújítás 150-200ezer ft-ban. Enyém most a vezérléssel gyengélkedik (szelepek stb) laza 100ezerbe van eddig.

De ha kifogsz egy jó állapotút akkor nagyon megbízható kis gépek ( csak sajnos elég sok van ami még épphogy megyeget, fiatal tulaj, repeszteni akar, forgatja a halálig is)

2011. dec. 29. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
És ez a 150-250ezer ft még az alsó határ! Eléggé alsó.
2011. dec. 29. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy 250-esnek a biztosítása pl. sokkal olcsóbb, mint egy 400-asnak.

Városba teljesen jó a 250-es is, nekem is az van, nem érzem "kicsinek".

2011. dec. 29. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hú hát most egy kicsit megijesztettél ezzel a szerviz árral. talán ki lehet küszöbölni, ha nem a leg olcsóbban árult és nem túl régit veszek? úgy nézem hogy 350-ért már egész szépeket árulnak olyan 96-os körülieket.
2011. dec. 29. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
ez egy full generál ár. azt azért kilehet szűri bételkor általában ( túlzott füstölés) nehéz indulás, stb stb...szép szép, ez még sajnos nem garancia rá, enyém is szép mégis sz*r :S
2011. dec. 30. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!