Autóhitelt kaphatok így?
Fordítsd meg az arányt, akkor megkapod a hitelt!
Ha odamész a kereskedőhöz 700 önrésszel és 300 hiteligénnyel, akkor el fog hajtani, még a papírokat se adja le a banknak, mert kicsi lesz a jutaléka!
:D
1. Szerintem inkabb menj fel az oszkar.com-ra, és talalj egy allando telekocsi-partnert! Nagyon draga az autozas egyedul!!
2. 700 E-bol mar vehetsz megfelelő kocsit!
3. állapodj meg a tulajjal, hogy a maradekot reszletben fizethesd!
Hitel esetén a banknak a felvett összeg többszörösét kell fizetned..:S
Miért nem veszel 700 ezer Ft-ért autót?Szerintem ennyi pénzért már vannak jó autók,bár nem ismerem az igényeidet.Sőt tovább megyek én 300 ezerért vettem magamnak megbízható jó autót,ami az én igényeimet kielégíti.11 éves Opel corsa B 16V motorral.Kis fogyasztás,alacsony fenntartási költség,2 év alatt csak benzint kellett vennem bele és olajcserét.Persze,ha te fiatalabb,nagyobb autóra vágysz,akkor jobban a zsebedbe kell nyúlnod.Csak szerettem volna azt a tévhitet eloszlatni,hogy 500 ezer Ft alatt nem lehet megbízható autót kapni(sok kommentelő ezt mondja)
Bocsi,hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
Szerintem hagyd a hitelt nem éri meg. Én 2x kifizettem az autóm és visszaadtam mert még 2x annyit akart a bank kifizetettni velem mint amennyiért vettem az egészet 3éve.
Visszaadtam a kocsit a banknak és most még mindíg többel tartozok mint amennyiért vettem a kocsit. :(
És most kocsim sincs de fizetek... :O
Nem éri meg hitelre venni.
Direkt arra pályázik a bank hogy fizesd ki és utánna add vissza nekik. Ők meg újra eladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!