Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mióta van jogosítványod, és...

Mióta van jogosítványod, és azóta folyamatosan vezetsz?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 12:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
3 hónapja tettem le a jogsit, de előtte már gyűjtögettem a pénzem és 4 hónapja vettem egy Fiat Bravo 1.2 80L autót mire meglett a jogsim már a saját autómat vezethettem így azóta folyamatosan vezetek:P De hozzá teszem h. a jogsit is saját magamnak fizettem 18 éves korom óta gyűjtöttem, minden nyáron elmentem dolgozni és persze itthon is dolgoztam, mivel a robogókhoz jól értek így teljes körű szervizelését vállaltam Pl.: Festés,felújítás, tuningolás, amivel nagyon sok pénzt sikerült megszereznem! 21/F
2009. jún. 18. 09:33
 12/14 anonim válasza:
100%
17 évesen raktam le, decemberben lesz 10 éves! Meg is ünneplem :))))
2009. júl. 24. 08:04
 13/14 anonim válasza:

Szia.

2 és fél éve van jogsim, kimondhatatlanul imádok vezetni, de sajnos nincs saját kocsim. Így nem mondhatom magam rutinos vezetőnek, mert kb havonta egyszer-kétszer vezetem az egyik barátnőm autóját.

Apámnak van ugyan egy szakadt Wartburg-ja, de az hol elindul, hol nem, hol ez a baja, hol az, úgyhogy egyenlőre sajnos marad a bicikli...:-(

2009. aug. 6. 18:54
 14/14 anonim válasza:
100%
Több, mint egy éve van jogosítványom, szóval nem sok rutinom van, de folyamatosan vezetek, minden héten legalább egyszer. Igazán csak úgy lehet megtanulni, ha egyedül (is) mész.
2010. okt. 14. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!