Simson vásárlás? Ilyenkor? Segítség!
Figyelt kérdés
sziasztok boldog újjévet mindenkinek most szeretnék simsont venni nagyon tetszik meg minden de még annyira nem értek hozzá fater ért hozzá de gondolom megkérdezem :
hogyha van egy ilyen merevítő féleség ami a tank alól indul és lefelé megy a blokk felé az miért lehet?
2011. dec. 29. 19:51
1/9 anonim válasza:
Az enduró kivitelű szimókon volt vázmerevítő.Persze ehhez emelt könyök, erősebb hátsó teleszkóp is járt anno.
3/9 anonim válasza:
Azé', mer' a bótba meg lehetett venni a vasat, és sokan feltették, mert azt hitték menő lesz a simó tűle!
4/9 A kérdező kommentje:
akkor nem ezért van mert gyenge a váz?
2011. dec. 29. 21:30
5/9 anonim válasza:
Amit linkeltél, az egy házilag szétbarmolt kotvány. Ajánlom átolvasásra például ezt, hogy tudd, mit kell nézni:
6/9 A kérdező kommentje:
már el olvastam egy párszor és csak a példa miatt linkeltem
valaki tudna linkelni egy jó álapotú simsont 60 ezer körül max 65 nagyon megköszönném borsod megyében kellene ez a legnagyobb baj
2011. dec. 29. 23:09
7/9 anonim válasza:
Ezek mind borsodi motorok:
8/9 anonim válasza:
Nem azért van ott mert gyenge a váz, hanem azért, hogy terepen is megállja a helyét! Ha egész nap terepen gyilkolnád kevés lenne a sima gyári váz, ezért kell rá a merevítő. Mellesleg nekem van egy gyári állapotú Simson s50B-m. 65 ezer az ára. Vas megye.
9/9 anonim válasza:
simson.hu -> piactér menü -> adok-veszek rovat. Itt is körülnézhetsz használt simson ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!