Toyota Camry-vélemények, esetleg tapasztalatok?
A kérdés tárgya egy Toyota Camry 2.2 automata az 1996-2001 között gyártott szériából.
Gondolom, megbízható, de az alkatrészárak milyen katogóriába esnek? Váltója? Elektromos berendezései?
Köszönöm a választ, hasznos volt. Kiegészítenéd alkatrészárakkal, fogyasztással, stb.?
Megint köszi!
Alkatrész árakat nem tudok mondani, mert semmi nem romlott el. Itt a helyi Toyota szalonba vittem mindig szervizbe, ahol nagyon készségesek és nagyon jó munkát végeznek. Gyors és megbízható a szervizük. Legalábbis velem mindig ilyenek voltak, pedig nem is ott vettem az autót, csak nehéz lenne mindig felvinni Pestre szervizbe.
A fenntartási költség kb ebből állt az eltelt tizensok évben: üzemanyag, kötelező, casco, műszaki és a kötelező szerviz. Ja néha egy ablaktörlő lapát. Hihetetlenül igénytelen autó a szó jó értelmében.
A fogyasztás nálam nem annyira mérvadó, én elég sokat megyek vele külföldre is, hosszú utakra használom. Az átlag 7 liter de ez nagyon változó, függ, hogy hegyvidéken megyek-e vagy hogy hányan ülünk benne stb. De egy ekkora kocsitól ez hihetetlenül kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!