Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem megy a fűtésem?

Miért nem megy a fűtésem?

Figyelt kérdés

Most vettem egy e30 316i-t és lábra meg az ablakra megy a meleg levegő (bár ott se úgy jön ahogy kéne szerintem de onnan jön egy kis meleg) de középről csak hideg levegő jön.

Mi lehet a gond mit nézzek meg rajta?(télen ez így elég rossz)

2011. dec. 24. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
A fűtőradiátor csesződött el, szervízgyanús, nem is lesz olcsó, kereskedésből vetted?
2011. dec. 24. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem magánszemélytől,és mit lehet megnézni rajta,honnan lehet tudni hogy az rossz?
2011. dec. 24. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ezt igazából ki kell mérni szervizben. Már nem márkaszervizben persze, ott legombolják rólad kb. az életed is. Egyébként én azzal az emberrel felvenném a kapcsolatot, akitől vetted. Hátha ez csak a kezdet és hamarosan ráköltöd a kocsi teljes vételárát, annyi baja van. Szóval érted..
2011. dec. 24. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Középen gyárilag az e30 csak a kinti hideg levegőt fújja - vagy nem,ha elzárod.

A hatékonyabb fűtés a hűtőfolyadék szintjének ellenőrzésénél kezdődik,hűtőrendszer vízkőmentesítésénél folytatódik aminek legrosszabb befejezése a radiátor cseréje lehet.

2011. dec. 25. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Tehát középről nem is fog nekem meleg levegő jönni?

A hűtővíz ki lett cserélve és a megfelelő szintig feltöltve.

2011. dec. 25. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!