Tudom e üzemeltetni, hagyományos gázpalakról. Az autómat, és mi kellene hozzá, hogy így müködjön?
Tudod..
Folytószelep kell, meg a karbi átalakitása, a hivatalosabb oldalát már inkább nem is részletezem.
Hátránya:
Lehet, hogy olcsóbban járszvele, de 4-5 év múlva kidobhatod a motort, mivel a keletkező vízpára miatt belülről rohad szét az egész blokk.
Tudod mert amikor még nem lehetett hivatalosan gázüzemre átalakítani az autókat akkor gázpalackkal csinálták. Nem hiszem el hogy nem hallottál még erről :D
De szerintem a gázpalack nem szabályos.
Tudod mert amikor még nem lehetett hivatalosan gázüzemre átalakítani az autókat akkor gázpalackkal csinálták. << pont ezen van a lényeg : "nem hivatalosan"
A targoncák pedig ritkán rombolnak 130-cal autópályán.
Lehet, nem egy Uaz-t láttam már simán gázpalackról menni.
De gazdaságos? Drágább a pb gáz mint a benzin.
Akkor már érdemes nézni egy bontott gázszettet és azt beszereltetni egy szakival, akár nem hivatalosan is ha nem ér annyit a kocsi.
De ha megraknak egy kamiont Pb palackkal, azt nem bízzák rá akármelyik suttyóra. Ahhoz minimum PÁV+ADR kell.
De mondhatsz az enyémnél jobb indokot, miért kell a gázos üzemeléshez gáz-szettet beépíteni tartállyal együtt, miért nem legális a PB palackos üzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!