Hagyományos reflektor izzót lehet helyettesíteni ugyan akkora wattszámú halogén izzóval a foncsor károsodása nélkül?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 22:09
2/5 anonim válasza:
Régen lehetett venni autósboltokban átalakítót (mert a halogénnek más a foglalata), de azt mondták hosszú távon nem jó, mert károsítja a foncsort, mivel több hőt termel.
A Ladába beraktam a halogént, évekig ment vele, de nem égett le a foncsor...
4/5 anonim válasza:
Én azt hiszem értem mit akar tehát a hagyományos"reflektor" izzó alatt gondolom a bilux izzót érti mert az a hagyományos nem tudom milyen autóról van szó de ha nem drága hozzá a fényszóró ha esetleg tönkre megy a foncsorozás akkor meg lehet próbálni.De ha már az általakítót említed lehet venni direkt h4-es fényszóró "betétet" tehát a komplett foncsoros részt szerintem arra kéne beruháznod nem nagy összeg.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem autó hanem robogó izzóról van szó.
2011. nov. 27. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!