Kicseréljem a Ladámat?
Van egy 1200s-es ladám amit tavalyelőtt vettem 95-ért (csúszkálásra használom úton nem igazán voltam vele csak mikor elhoztam ) na most ez egyre rosszabb állapotban van és több mint valószínű, hogy hengerfejes a kocsi (hengerfej 5k -egy cseremotor pedig 20) de mivel én nem tudom beépíteni ezért vagy 30 lesz szervizzel együtt..
Ez az egyik megoldás..
A másik.: veszek egy kocka Ladát amire jövő év végéig van műszaki, ugyancsak 100 körül,télen elszórakozok vele - reménykedem h nem kell új motorra költeni- aztán jövőre mindkettőt eladom...az egyiket mint roncs mondjuk 60-70ért (ugye motor cserére szorul) a másikat pedig mint 7-8 hónapos műszakis 80-90ért.
Vagy esetleg szedjem szét a mostanit hátha csak egy 5ezres hengerfej kell hozzá?
Ne viccelj már, a mostani roncsot 60-70-ért akarod eladni?
még ha a motorja jó lenne akkor se adnak érte 30-nál többet.
Nézz egy kicsit körül a neten, 70-ért már igen jó Ladát lehet kapni amin alig van rozsda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!