Az alábbi motorok közül melyiket ajánlanátok?
Honda CBR600RR
Kawasaki Ninja ZX6R
Suzuki GSXR 600
Yamaha R6
A műszaki adatokkal tisztában vagyok, akinek volt vagy van ezek közül a motorok közül le tudná írni a tapasztalatait, mi volt jó benne mi nem?
Városban és városon kívül is használnám.
Ezek közül sorrendben: Honda, Suzuki, Yamaha.
Amúgy egy jó túramotort vennék, pl. egy Banditot (ami fejidommal is inkább naked), 1250S ABS. Vagy ha több a zsé, akkor egy FJR-t. Nagyon jól mennek, mégis kényelmesek.
Köszönöm a válaszokat.
Írhattok még.
Am 80 kiló és 187cm vagyok
Ha 187 centi vagy, és nem fogsz pályázni, akkor el kell felejteni a 600-as seggrakétákat.
Városba és túrázni is egy nagyobb, kényelmesebb és nyomatékosabb túragőzöst javasolnék.
Az r6 egyébként nagyon meggyőző volt erőre is és összeszerelés minőségére is, de elérte a térdem a műanyag burkolatot rajta :S A 600-as gixer szintén zenész, de lehet csak nekem van zsiráf lábam a 181 centimhez.
A kettő közül amúgy a yamaha. A többit nem próbáltam.
Jah, és ráadásul 100 kiló fölött vagyok... inkább nem nézném meg a fényképet, hogy hogyan nézek ki rajtuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!