Lacika25 kérdése:
Mi a baja a lagunámnak?
Figyelt kérdés
1995-ös ,20000-es benzines lagunám van.tegnap beakartam indítani,és kigyúltakaz ellenőrző lámpák,de nem forgatott az önindító.próbáltam többször és egyszercsak a kilóméter óra előtt,a kormány fölött megjelent 1 pici füst,és égett szag.azóta ha ráadom a gyújtást nem reagál semmi,mint ha rá sem adtam volna.de a világításom azjó,meg amihez nem kell gyújtás.íjenkor mi éghetett ki benne?biztik azok jók.csak normális válaszokat köszi!!!2011. dec. 21. 08:34
1/8 A kérdező kommentje:
ja még annyit,hogy a fordulatszám mérőm mindig később indultbe (2-3kmután)és az olaj hőmérőm mielőt kigyulatt volna hogy ellenőrize,halványan villogott még elnem indult a fordulatszám mérőm
2011. dec. 21. 08:38
3/8 anonim válasza:
Valami zárlat lehet a gyújtáskapcsolód és a műszerfal elektronikájánál. Ezzel gondolom sok újat nem mondtam, viszont javasolnám, hogy húzd le az akkusarukat, mert egy ismerősöm járt már úgy, hogy kigyulladt álltában a kocsija egy ilyen mutatvány után (igaz, neki a világításkapcsoló füstölt el előtte a Fiatjában).
4/8 anonim válasza:
Kábelkötged zárlatos a műszerfal mögött. Szerelőhőz vidd mielőtt tényleg leég. Eddig bírta ezek szerint.
6/8 anonim válasza:
A kérdést elolvasva már előre tudtam, hogy lesz néhány szemétláda, akik azzal magyarázzák, hogy francia. Nem kell velük törődni, a retek fócvágennyükben ülve nem tudják, hogy miből maradnak ki:)
7/8 anonim válasza:
Például abból hogy leégjen az autójuk.
8/8 anonim válasza:
Vagy abból, hogy hogyan lehet háromnegyede áron venni egy fele idős, fele km-t futott kényelmesebb, jobb állapotú autót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!