Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 405 18-20 literes...

Peugeot 405 18-20 literes fogyasztás (1.6 Benzin)! Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Már tettem rá másik karburátort, de ezzel sem javult a fogyasztása. A lyukas kipufogó miatt is lehetséges vagy más a gondja? Esetleg karburátor beállítás(+ új tömítésszett)?

Ha adok neki egy nagyobb gázfröccsöt akkor meg alig akar gyorsulni. Egy kispolski leelőzne pedig 92 lovas.

2011. dec. 15. 18:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Légszűrő nemrég volt cserélve, az jó.

Az automata szívató most fixre van állítva, hogy normál legyen az alapjárata. Annyi a hibája, hogy hidegen nehezen indul, így járatni kell kb 5percig (ha leveszem a pedálról a lábam, leáll)...

A kipufogót megcsináltam. A szerelő a lustaságra azt mondta, hogy valószínű kuplunggal lesz a probléma.

Mert ha adok neki egy kis gázt akkor alig akar megindulni.

Bár nemrég kevertem a benzinhez egy kis etanolt és jobban ment.

//Köszönöm a hozzászólást mindenkinek!!!

Kellemes Ünnepeket.

Üdv.

2011. dec. 17. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Első, te majom, minek szólaltál meg?
2011. dec. 18. 04:38
 13/14 Pagani76 ***** válasza:

minden lehetséges.

lehet a szerelő nem mondott hülyeséget a kuplunggal. az is csúszhat, azért is ehet sokat. pörög mint állat csak épp nem megy sehova.

2011. dec. 18. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Omg. Sportlégszűrő meg sportdob szar karbi meg kitudja még mi minden. És csodálkozol a fogyasztáson :-D
2011. dec. 19. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!