Mennyit fogyasztanak a suzuki swiftek?
Figyelt kérdés
a régebbiekre gondoltam2011. dec. 13. 18:12
11/17 anonim válasza:
Kb. 5 literrel járok el vele,de nekem 1.3 16 V változat van.Állítólag ezzel a típussal 3,5 literrel is el lehet járni.
12/17 anonim válasza:
Országúton alig fogyasztanak,főleg 80-as tempónál. 200km megtétele kb. 2500ft-ból is kijöhet.
13/17 bembinó válasza:
Attól függ ,hogyan van karban tartva de ha jól akkor 5-6 , de ha csak városban használod 7liter. Egyébként olyan 33 litert tudsz bele tömni.
14/17 anonim válasza:
tökön is szúrnám magam,ha 7litert fogyasztana a városban.5liernél csak egyszer mértem többet(6 l.) amikor a feleségem ment vele.
15/17 bembinó válasza:
Mint írtam attól függ hogyan van karban tartva ( nekem is 1.0 ás a swiftem van most eszik 6 litert (gázos) ) De ha odafigyelek kevesebbet ha nem többet , sok mindentől függ. Van olyan ismerősöm akinek 8 litert mert csak a tescoba jár vele bevásárolni és nem érti miért eszik ennyit ... De igazad van ideális körülmények között 5-6 szerintem ezt írtam is.
16/17 anonim válasza:
Azt olvastam,hogy az 1.0 picit többet eszik az 1.3-nál.Ezzel a 16v- sel nagyon meg vagyok elégedve.Egyszer eladom az a mérete miatt lesz.Egy gyerekkel már kicsi .De fogyasztásban verhetetlen a maga kategóriájában.Ennél csak a Gti suzim volt jobb a 101 le.jével.Ugy ment mint egy sport kocsi de csak annyit fogyasztott mint egy kisautò.
17/17 anonim válasza:
1.0-ás pontosabban 993ccm3-is van nekem,országúton 3,5 a csúcsom 80-100-as tempóval ,városban se ment fel még 5,5 liter felé a fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!