Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ikarus 250. Van-e valakinek a...

Ikarus 250. Van-e valakinek a DUM-023 eredeti festéséről kép?

Figyelt kérdés
Ez '94-95-ben a Sátoraljaújhely-Debrecen viszonylatban közlekedett, sima fehér volt, alul pár darab szines (TALÁN piros-sárga-zöld) idomokkal (TALÁN-kör-négyzet-háromszög). Borsod Volán tulajdona, jelenleg is, de ma sajnos "egyensárga." (ha minden igaz.) Mikori évjárat, ha valaki tudja? Köszi ha valakinek van infója.
2011. dec. 12. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt lapozz lentebb ott lesz

2011. dec. 12. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én még ki is kerestem neked a listából.

2011. dec. 12. 16:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a válaszod, ez a busz az, de tévedtem, nem sárga lett hanem ilyen "borsodvoláncsíkos". De az már az "új design". Amint mondtam, eredetileg teljesen fehér volt, hátul az alján pár színes idommal. Olyan képet keresek.
2011. dec. 12. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Az Index fórumának Borsod volán nevű topicjában lenne érdemes érdeklődni. Szerintem ha ott nem tudnak segíteni, akkor nem nagyon van esély. :)

[link]

2011. dec. 13. 00:24
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ikarus 250.67:

Készült: az NDK számára. A rendszerváltás után sok jármű Magyarországra került (pl. DUM-992, Borsod Volán)

Motor: Rába-MAN D2156HM6U

Váltó: ASH 75.1-A7

Ajtók: 1-0-1 ajtóelrendezés, lengőajtók

Akkor lehet, hogy az eredeti festése a német export miatt volt, ezért találni nehezen róla képet.

2012. febr. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!