Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 525tds. Vélemények?!

BMW 525tds. Vélemények?!

Figyelt kérdés

Átrágtam az egész nepitelet.hu-t, olvastam hideget meleget, de legtöbbször azt, hogy ha figyelve van az autóra akkor örökélet. (olajak stb rendszeresen ha cserélve vannak)

Természetesen a mechanikus adagolós verzióról van szó, és a 88-97 között gyártott gépekről.

Én szeretnék autómataváltósat, de félek tőle, hogy ha besz*rik, akkor vége a kocsikázásnak, mert közlik, hogy 300 ezer...:S

Saját tapasztalata akinek van, vagy halja, hogy ismerőse/ rokona szidja a típust mint a bokrot, vagy agyondícsérte, légyszi írjon már!

köszi!

2011. dec. 11. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ahh szóval te 5ösből ilyet szeretnél? (E34)

[link]

2011. dec. 11. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Amikor megláttam a kérdést, na mondom írok pár tapasztalatot, meg miegymást, de amikor megláttam, hogy csak félmilliód lenne rá. Hát inkább nem írok semmit, ez édes kevés egy olyan 5-ös BMW-re, amire nem kell költeni. Ezért a pénzért valóban mást is veszélyes venni. Minimum 1 milliódnak kéne lennie ahhoz, hogy legyen esélyed kifogni egy megbízható típust.
2011. dec. 12. 02:08
 13/17 anonim ***** válasza:

A tds a bmw egyik legérzékenyebb motorja (könnyen hengerfejes lesz). + nem találsz belőle olyat ami ne kerülte volna meg a bolygót 10x... Inkább egy 525d-t vagy 530d-t vegyél.

Az automata váltótól pedig ne félj... Ha hidegen melegen szépen, rángatás nélkül vált akkor semmi baja. Viszont le kell cserélni benne a váltó olajat+szűrőt 60-70 000km-ként) /"ATF" olaj kell bele/.

Ajánlom a www.e39.hu oldal olvasgatását!!

2011. dec. 12. 10:58
 14/17 A kérdező kommentje:

erős volt a gyanum, hogy kevés ez a pénz egy bömösre...:S

msot a golf III akat nézem, 1.9 TD

lemondok a bömcsiről szerintem...majd talán később..:)

2011. dec. 12. 16:30
 15/17 anonim ***** válasza:
a tdi golf jó választás. A világból kimegy és költeni se kell rá. (olajcsere és kész)
2011. dec. 13. 09:07
 16/17 adi69 válasza:
Szerintem a golf jobban tartja az árát ezért legalább akkora lutrit veszel mint a tds el.Ha jó a golf akkor hogy merült fel a tds? Más kategória,más lóerő,más hengerszám,más méret,más rezsi.
2012. febr. 18. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Golf 3 mellet nézd meg a Seat Ibizat is. Motor szintén VW kasztni más és jóval olcsóbb mint a VW
2012. febr. 19. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!