BMW 525tds. Vélemények?!
Átrágtam az egész nepitelet.hu-t, olvastam hideget meleget, de legtöbbször azt, hogy ha figyelve van az autóra akkor örökélet. (olajak stb rendszeresen ha cserélve vannak)
Természetesen a mechanikus adagolós verzióról van szó, és a 88-97 között gyártott gépekről.
Én szeretnék autómataváltósat, de félek tőle, hogy ha besz*rik, akkor vége a kocsikázásnak, mert közlik, hogy 300 ezer...:S
Saját tapasztalata akinek van, vagy halja, hogy ismerőse/ rokona szidja a típust mint a bokrot, vagy agyondícsérte, légyszi írjon már!
köszi!
Ahh szóval te 5ösből ilyet szeretnél? (E34)
A tds a bmw egyik legérzékenyebb motorja (könnyen hengerfejes lesz). + nem találsz belőle olyat ami ne kerülte volna meg a bolygót 10x... Inkább egy 525d-t vagy 530d-t vegyél.
Az automata váltótól pedig ne félj... Ha hidegen melegen szépen, rángatás nélkül vált akkor semmi baja. Viszont le kell cserélni benne a váltó olajat+szűrőt 60-70 000km-ként) /"ATF" olaj kell bele/.
Ajánlom a www.e39.hu oldal olvasgatását!!
erős volt a gyanum, hogy kevés ez a pénz egy bömösre...:S
msot a golf III akat nézem, 1.9 TD
lemondok a bömcsiről szerintem...majd talán később..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!