Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 525tds. Vélemények?!

BMW 525tds. Vélemények?!

Figyelt kérdés

Átrágtam az egész nepitelet.hu-t, olvastam hideget meleget, de legtöbbször azt, hogy ha figyelve van az autóra akkor örökélet. (olajak stb rendszeresen ha cserélve vannak)

Természetesen a mechanikus adagolós verzióról van szó, és a 88-97 között gyártott gépekről.

Én szeretnék autómataváltósat, de félek tőle, hogy ha besz*rik, akkor vége a kocsikázásnak, mert közlik, hogy 300 ezer...:S

Saját tapasztalata akinek van, vagy halja, hogy ismerőse/ rokona szidja a típust mint a bokrot, vagy agyondícsérte, légyszi írjon már!

köszi!

2011. dec. 11. 17:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
De miért fontos, az automataváltó? Elhiszem, hogy kényelmesebb, de egy csomó drága hibaforrás lehetséges alanya.
2011. dec. 11. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:
Jó erős gép, elég nagy fogyasztással, viszont én manuális váltósat vennék.
2011. dec. 11. 17:31
 3/17 A kérdező kommentje:

pontosan ezért!

mocskosul kényelmes nekem!

mentem autómataváltós kocsival, és beleszerettem!

Ráadásul pont ilyen régi géppel, opel omega 2.5 td aut.

és pont azon gondolkoztam, hogy ah besz*rik az autómataváltó, veszek egy bontott manuálist 40 ezerért, és átalakíttatom.

2011. dec. 11. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát, akkor legyen úgy! De a bontóba se mindig úgy van ám, hogy bemész, és megmondod mi kell és egyszerre odanyomják eléd...
2011. dec. 11. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:
nekünk volt 95ös évjárat hát konkrétan csak ibából állt... de te lehet szerencsésebb leszel
2011. dec. 11. 17:45
 6/17 A kérdező kommentje:

alszok még jópárat rá...

tényleg parázok nagyon tőle, és lehet mégis manuális lesz.

2011. dec. 11. 18:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Az is kérdés milyet és mennyiért. Nemrég vett itt egy kedes kérdező egy E39 525 tds-t ( árul alul), első héten 200-ret kellett volna ráköltenie. Nekem is tetszik az E39, de a normális példányok irreálisan drágák szerintem.
2011. dec. 11. 18:19
 8/17 A kérdező kommentje:
fél misi ig gondolkoztam...
2011. dec. 11. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Annyi pénzért más márkát is veszélyes venni nemhogy egy BMW-t. A BMW 3 milliónál kezdődik.
2011. dec. 11. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Családban van egy 96-os. Hát nekem nem kéne. Kényelmes a börülés jó az ülésfűtés és praktikus néha hogy kombi. Jó a tetőablak. De itt vége is a pozitívumnak.

3 hónap állás és szerelő után is csöpög belőle az olaj. Klíma nem jó nem is tudják megtölteni anélkül hogy komolyabban hozzányúljanak. Fűtése nem rossz elöl ha megy az ülésfűtés hátra nem fúj meleget. Rejtély miért nem. Autómata váltóval lomhának érzem. Félmillióért ne vegyél ilyet mert egy kalap sz@rt kapsz.

Tipikus olyan bmw-s akarsz leni aki vett egyet olcsón mert hogy a bmw aztán hibák amikor előjönnek áll a kocsi mert nincs pénz rá megcsinálni.

Fél millióért inkább vegyél VW csoport autóiból valami fiatalabbat vagy Opelt.

2011. dec. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!