Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson karbulátort hogyan...

Bölcs róbert kérdése:

Simson karbulátort hogyan állítsam be?

Figyelt kérdés
van egy simson starom egy 16n1 karbival uj simerinegk csapágyak rendesen beállitott gyujtás.az lenne gond hogy alapjáratot csak úgy tudom beállitan ha becsavarom, 1.5fordulanyit van nyitva a mellék levegő csavart igen ám de akkor amikor megyek a motorral elkezd fulladni és nehezen pörög fel és beköpi a gyertyát.de ha kicsavarom 4 fordulatnyit akkor meg tök jól pörög és nincs alapjárat .ja és a tűn legfelső rovátkába van rakva a lemez hogy ne fulladjon a benzintől.mi lehet a gond?
2011. dec. 10. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Úszó?
2011. dec. 10. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
benzinszintet is állítsd be és sztem a subertűn is korrigálj! ha jár a motor először csavard be teljesen a levegőcsavart,kb 2 fordulatnyit ki,aztán stabil alapjáratot, majd addig csavard kifele a levegőcsavart,amég elkezd fulladni a motor,kicsit visszafelé tekerd,és jólessz, majd írj hogy bevált-e :D
2011. dec. 10. 15:05
 3/9 A kérdező kommentje:
ha elkezdem kicsavarni a mellék levegő csavart akkor elkezd nagyon gyorsan pörögni motor és le áll.holnap megnézem az uszó szintjét.de amikor utoljára néztem akkor rendesen be volt állítva aszem
2011. dec. 10. 18:46
 4/9 A kérdező kommentje:
na beállítottam most az úszót most már valamennyire lehet állítani de még mindig nem lehet egy folyamatos alpjáratot állítani.a moci biztos nem szív falsot mert ha letakarom a karbin levegő útját akkor egyből megáll a motor de ha csak félig takarom le akkor meg jó az alpjárat.mi lehet a baj ? túl sok a levegő?
2011. dec. 13. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy gyertyahézagot néztél? nem lehet, hogy kicsi a szikra. Engem is szívatott már meg...
2011. dec. 13. 17:18
 6/9 A kérdező kommentje:
ha hézag jó de amúgy a gyújtás is be van állítva és elég szép szikrát ad
2011. dec. 13. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
a tűt szerintem rakd a közép állásra az én simson staromon ott a legjobb
2011. dec. 14. 09:33
 8/9 A kérdező kommentje:
már átraktam , eddig a legfelső rovátkában volt.Csak nem tudom kipróbálni mert nincs benzin
2011. dec. 14. 15:55
 9/9 A kérdező kommentje:
már jobb az alapjárat de csak akkor van stabil alapjárat ha kicsit magasabbra van állítva és lejjebb nem lehet venni.ha tökig becsavarom a mellék levegő csavarját akkor már lejjebb tudom venni az alapjáratot.
2011. dec. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!