Brutál egy gép nem? :D Mennél vele suliba, pesten belvárosban?
[link] 0i_v8_luxury-5297189
:D- ezt nektek.
Mekkora lenne már, ha egy ilyen géppel mennétek suliba, nem? :D Bár biztos eszik 20-at 100-on de akkor is elég jól néz ki. :D Mondjuk most jönni fognak, azok akik szerint azoknak van nagy terepjárójuk akik kompenzálni akarják a kis f@szuk. :D de sztem kihagyhatatlan lenne számomra ha lenne rá elég pénzem+ a fenntartásra is. :D bye
Az IFA(ideiglenes forgalmi akadály) jó lehet, van is egy ilyen vicc. :D
Egy nő és egy férfi beszélget egy discóban. F: Szia cica, iszunk vmit? N:mivel jöttél? F: 2 ajtós 4000-es motorral, metálkék színű vadállattal jöttem: N:Na Porsched van? F: Nem IFA-m. :D vhogy így van nem találtam meg, megpróbáltam leírni. :D
Azert az 'igazi amerikai auto'-tol ez messze van. Teny, hogy Amerikaban gyartjak, de ez elsosorban katonai jarmu volt, amit civil hasznalatra atalakitottak, de amikor azt mondod, hgy amerikai auto akkor a nagytobbseg egy Ford Mustangra vagy egy Dodge Challengerre gondol, nem ilyen fostalicskara, mar elnezest, ha valakinek a lelkebe leptem.
Amugy tenyleg IFAval sokkal viccesebb lenne suliba jarni. Ha meg iskolas lennek megtennem en is:)
én rotációs kapára csatlakoztatott futóval rajolnék a belvárosban :)
ezen behaltam :D:D:D
Nekem nem kéne...
Igazából nem aggódom, hogy rakétatámadás érne, szóval nem kéne Hummer. :)
Azért egy ilyennel parkolni sem semmi + ott a közlekedés maga a városban, nem erre találták ki.
Inkább valami sportkocsi.
(Amúgy a nagy járművek vagy munkára vagy valóban valamilyen kompenzálásra szoktak lenni.... :P )
Kérdező, most láttál először Hummert?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!