Van valami jó autóssuli Bp. Belvárosban vagy a 11. ker. -ben?
ami fontos: normális járműpark (értsd: nem kis szar buzukik, meg corsák, hanem nagyobb autók) értelmes, szakmailag felkészült oktatók (értsd: nem kajál és telefonál egész órán, valamint csak okkal üvölt) az ár sem utolsó, de ha minőséget kapok, akkor hajlandó vagyok kicsit többet fizetni.
valamint még egy kérdés: ha dízelen tanulok, akkor menni fog a vezetés benzinesen is?
Szerintem ilyen nincs.
dízel-benzines közt nincs ilyen jellegű különbség..
akkor legalább valami olyan helyet, ahol nem arra mennek, h lehúzzanak, és normálisak az oktatók. köszi.
a csiga jó? mert hallottam róla jót és rosszat is... az autóparkjuk mondjuk eléggé nagy.
azért mert ha pl. corsán tanulok vezetni, és a barátomnak X5-ös bmw-je van, akkor kb 20x meghúzom mire beparkolok 2 kocsi közé.
mindenki azt mondja, hogy nagy kocsin érdemes tanulni, kivéve akkor, ha egész életben kispolskival akarsz járni...
amúgy köszi. a maczi-t megnézem majd.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:18
vagyok
Meglett az első forgalmi vizsgám lefizetés nélkül, 5 darab piszlics*é hibával :)
Ja hogy te nő vagy (esetleg.. ebbe nem is merek belegondolni) ?
Mert akkor tanulhatsz akármin parkolni, úgyis reménytelen x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!