Személyautóba milyen kerék felel meg pótkeréknek?
Mit nem lehet rajta érteni? Általában egy kisebb kerék van az autóba, ami acélfelni és jelölések, feliratok vannak rajta (szóval pótkeréknek gyártott kerék, felni). Én pedig azt kérdeztem, hogy megfelel-e pótkeréknek egy alufelni 195-ös gumikkal (tehát egy normál gumi alufelnivel)
Remélem ad valaki normális választ a kérdésemre.
Arra gondolt az előttem író, hogyha a kocsidon 225/50R17 -es gumikkal szerelt kerekek vannak, akkor valszeg a 195/65 R15 ös nem lesz jó pótkeréknek. És mivel azt nem írtad, milyen gumi van az autódon ...
Ha feltételezzük, hogy egyezik a méret az általad leírttal, akkor megfelel.
Ezt kihagytam
"Általában egy kisebb kerék van az autóba, ami acélfelni és jelölések, feliratok vannak rajta (szóval pótkeréknek gyártott kerék, felni)" << ha ez alatt a mankókerékre gondolsz, akkor annak az átmérője nyilván egyezik a a többi kerék átmérőjével, csak a szélessége más.
Első vagyok.
Értelmes választ értelmes kérdésre lehet csak adni.
Nem írtad le, milyen kerekek vannak a kocsidban. Még azt sem, hogy milyen kocsid van. Nyilván nem lenne jó egy Daewoo Matizba, de lehet jó lenne egy BMW-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!