Hogyan lehet quad-om?
Figyelt kérdés
ez egy érdekes kérdés... a lényeg hogy anyum kiskorom óta észre se vesz még az utcán sem, apám meg világ életébe lesz*rt én pedig mind megszoktam ezeket, csak szeretnék néha kimenni a határba, hóba sárba,összemocskolni magam, meg "eltüzelni" 10 liter benzint, szeretném néha kikapcsolni az agyam. dolgoztam egy évig, de az utolsó két hónapra egy forintot sem kaptam, a saját apám volt a főnököm... nincs senkim, és semmim, csak egy soha meg nem valósuló álmom... senki nem fog alkalmazni egy 20 éves gyereket, legyen akármilyen tapasztalata... mit tanácsoltok ?2011. dec. 8. 19:46
1/3 anonim válasza:
:O Ezt hogy raktad össze? Quadot szeretnél vagy családi problémáid vannak?
Quadod úgy lesz, ha veszel egyet.
Azt pedig sajnálom, hogy nem jó otthon a helyzet, próbálj meg elköltözni otthonról, önállósodni minél hamarabb. Pl irány külföld, nekem ez bejött.
2/3 A kérdező kommentje:
Engem totál lenulláztak itthon, arra sincs lehetőségem hogy elmenjek innen :S ezért nem tom mit tegyek... a quadot úgy hoztam képbe hogy tényleg rohadtul hiányzik hogy egy gázos hét után kimenjek a határba, és összemocskoljam magam miközbe baromkodok egy jót... legalább kikapcsolná az agyam és nem lennék depressziós. egész nap nem beszélek senkivel...
2011. dec. 8. 20:07
3/3 anonim válasza:
De most ugye nem azt várod, hogy valaki azt mondja, hogy "Jajj szegény, tessék itt egy quad!"?
Ha ilyet akarsz, akkor go és vegyél egyet.
De egy valamilyen régi motor olcsóbban kapsz, azzal is el lehet menni kikapcsolódni. (babetta, simson...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!