Most vásároltunk egy új autót. Mit szereltessünk bele lopásgátlás céljából?
Én mindig azt csinálom, hogy hátul a motortípus/méret jelölést lecserélem. Ha benzines, akkor az adott típus diesel emblémáját rakom rá, és fordítva.
Ha valaki célirányosan akar autót lopni, majd meglepődik hogy nem is az amit ő akart.
Talán elbizonytalanodik és otthagyja.
LCD pageres riasztó ami folyamatosan kommunikál az autóba szerelt riasztóval és a távirányítójával. De ne legyen rákötve a központi zárra.
Az enyém olyan fajta hogy bele van kötve a gyújtás kábele, és az ac pumpa kábele.
Sajnos szinte az összes előttem hozzászóló bebizonyította, hogy tejesen dilettáns a kérdésben!!!
Azt hiszik, hogy a tolvaj, majd a rejtett kapcsolót fogja keresgélni.
A motortérben egyszerűen áthidalja és már viszi is!!
Jelen pillanatban, az összes autó 1-2 percen belül ellopható.
(A váltózár kiiktatása + 1 perc.)
Sajnos!
A pajzs az egyetlen, csak pofátlanul drága!
De az is elvihető egy trélerrel.
Sajnálom, hogy csak rossz hírt tudtam mondani.
Hmm azért megnézném az előző autómnál hogyan lesett volna a tolvaj :D
Az autósportból vett ötlet alapján kapcsolót építettem az elektromos AC áramkörére.
Nemhogy a motortérből, de a műszerfal kábelkötegeiből is lehetetlen áthidalni (max ha alámászik esetleg megtalálja a kapcsolót de azt kétlem).
Ha lekapcsolom, lehet indítózni de benzin nélkül ugyebár nem megy...
Költség 500 huf kis munka.
igaza van annak aki azt mondja hogy bármit el lehet lopni.
ismerősöm és 1 társa elment kocsit lopni és 1 BMW X5-öt alig 6-7 perc alatt elindítottak.
jövőre talán szabadul :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!