Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most vásároltunk egy új...

Most vásároltunk egy új autót. Mit szereltessünk bele lopásgátlás céljából?

Figyelt kérdés
az előző kocsinkban pajzs volt,most erre nincs akkora keret.nézte a férjem,hogy a cerberos valami hasonló harmad áron.van tapasztalata,vagy ötlete valakinek?

2011. dec. 7. 19:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ez a hátránya. :S
2011. dec. 7. 21:48
 12/29 anonim ***** válasza:

Én mindig azt csinálom, hogy hátul a motortípus/méret jelölést lecserélem. Ha benzines, akkor az adott típus diesel emblémáját rakom rá, és fordítva.

Ha valaki célirányosan akar autót lopni, majd meglepődik hogy nem is az amit ő akart.

Talán elbizonytalanodik és otthagyja.

2011. dec. 7. 22:00
 13/29 anonim ***** válasza:
nyomkövető gps,egyébként milyen autót vettetek? :)
2011. dec. 7. 22:09
 14/29 anonim ***** válasza:
Ex munkatársam A6osában volt GPS nyomkövető, mégis ellopták a pólus parkolójából. Ma már semmi sincs biztonságban :(
2011. dec. 7. 23:02
 15/29 anonim ***** válasza:

LCD pageres riasztó ami folyamatosan kommunikál az autóba szerelt riasztóval és a távirányítójával. De ne legyen rákötve a központi zárra.

Az enyém olyan fajta hogy bele van kötve a gyújtás kábele, és az ac pumpa kábele.

2011. dec. 7. 23:17
 16/29 anonim ***** válasza:

Sajnos szinte az összes előttem hozzászóló bebizonyította, hogy tejesen dilettáns a kérdésben!!!

Azt hiszik, hogy a tolvaj, majd a rejtett kapcsolót fogja keresgélni.

A motortérben egyszerűen áthidalja és már viszi is!!

Jelen pillanatban, az összes autó 1-2 percen belül ellopható.

(A váltózár kiiktatása + 1 perc.)

Sajnos!

A pajzs az egyetlen, csak pofátlanul drága!

De az is elvihető egy trélerrel.

Sajnálom, hogy csak rossz hírt tudtam mondani.

2011. dec. 8. 01:11
 17/29 Dozer007 ***** válasza:

Hmm azért megnézném az előző autómnál hogyan lesett volna a tolvaj :D

Az autósportból vett ötlet alapján kapcsolót építettem az elektromos AC áramkörére.

Nemhogy a motortérből, de a műszerfal kábelkötegeiből is lehetetlen áthidalni (max ha alámászik esetleg megtalálja a kapcsolót de azt kétlem).

Ha lekapcsolom, lehet indítózni de benzin nélkül ugyebár nem megy...

Költség 500 huf kis munka.

2011. dec. 8. 08:55
 18/29 anonim ***** válasza:
a kedves kéredző nem válaszolna véletlenül sem...:) akkor minek teszi fel a kérdést? szerintem egy új autó biztonságilag nagyon megfelelő alap állapotában is. aki elakarja vinni a kocsit az meg úgyis elviszi. a profik a kormányzárat is leoldják 1perc alatt..tegyél rá egy kormáényzárat és kész akkor az amatőrök nemfognak lopkodni
2011. dec. 8. 12:24
 19/29 anonim ***** válasza:

igaza van annak aki azt mondja hogy bármit el lehet lopni.

ismerősöm és 1 társa elment kocsit lopni és 1 BMW X5-öt alig 6-7 perc alatt elindítottak.

jövőre talán szabadul :D XD

2011. dec. 8. 18:09
 20/29 anonim ***** válasza:
01:11! Én pl.: azért rakattam rejtett kapcsolót a kocsiba mert a Kossuth rádióban egy (hozzád hasonló) sittes nyilatkozott, hogy nincs olyan kocsi amit ne tudna elvinni, de 1 rejtett kapcsoló tud némi +lepetést okozni + meg pár kellemetlen percet, na ennyivel több esélyem marad nekem...
2011. dec. 8. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!