Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tud abban nekem valaki segíten...

Gamark16 kérdése:

Tud abban nekem valaki segíteni, hogy 2000 évjáratú Audi A6 2.5 TDI (triptronik) olajteknő tömítés cserénél ki kell emelni az egész motort vagy aknából meg lehet ezt oldani?

Figyelt kérdés

Eggy autószerelő mondta, hogy a motort is ki kell emelni, de lehet hogy csak pluszba le akar húzni.

Segítségeteket előre is köszönöm!

2011. dec. 6. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Az olajteknő az autó alján van.

Simán felemeli csápos emelővel, vagy alámegy és aknából szereli.

Motort azért is felesleges kivenni mert ott a helyén fixen van, és alá lehet menni.

2011. dec. 6. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
teged le akarnak huzni....ha e miatt ki kene venni a motort akkor mar regen rossz....
2011. dec. 7. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehúzás. Cimbimnek ugyanilyen típus van, túl van pár szervízen..

Nem bp.-i vagy véletlenül?

Hozzánk (lakóhelyemre, szerelőmhöz) több autót is rendszeresen hordanak a fővárosból és környékéről, a horror szervízdíjak és a lehúzások miatt.

2011. dec. 7. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek, közben találtam egy jó szerelőt aki nem akar le húzni.
2011. dec. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!