Az elsősegélyvizsga nehéz?
Figyelt kérdés
A héten vizsgázok, és nagyon izgulok. Nehéz? Mire figyeljek, esetleg 1-2 tippet tudtok adni?2011. dec. 6. 18:28
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 6. 19:32
13/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz. Én 2 órán voltam bent (mikor jelentkeztem tanfolyamra már jórésze lement) és átengedtek.
14/19 anonim válasza:
2 órán? :o Nekünk volt egy délután tanítás aztán ennyi :D
15/19 A kérdező kommentje:
Amik a megaupload-on vannak, azok a kérdések vannak meg nekem is. Viszont a válasz nincs meg. :(
Az esetleg fenntvan a neten?
2011. dec. 6. 19:39
17/19 anonim válasza:
Laza cucc, bár amikor én volt, pont az előttem lévő 3 srácit kirakták és a folyosón ordított velük az egyik(?) vizsgabiztos, hogy ezt így nem lehet, stb...
Kicsit sem volt para... :D
Ha látszik rajtad, hogy sz*rt sem tudsz és nem törődsz vele, akkor kivágnak, mint a huzat.
Ha kicsit is készültél rá (mondjuk 1* átolvastál egy könyvet), akkor szinte biztos, hogy átmész...
(Néha bedobhatnak szivatós kérdést, de könnyűek azok is.)
Amikor én volt, egy olyan ember is átment, aki 2 szót épphogy ki tudott mondani a tételhez és rosszul csinálta a stabil oldalfektetést....
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 7. 15:22
19/19 A kérdező kommentje:
Megvan, nem volt vészes :D
2011. dec. 9. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!