Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót vegyek?...

Milyen használt autót vegyek? Legyen olcsó, fogyasszon keveset, és a szerviz se legyen költséges.

Figyelt kérdés

Amúgy most csinálom a jogsit, és mindenképpen automata kocsit veszek, mert a kuplung és a váltó egyszerűen sok nekem.

Ja és kivétel: Suzukit nem!

2011. dec. 5. 18:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

C Corsa van automatával, 1,3as dízel vagy 1,2es benzines

azok nem fognak sokat enni

2011. dec. 5. 19:26
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
" Legyen olcsó, fogyasszon keveset, és a szerviz se legyen költséges,DE AUTOMATAVÁLTÓS LEGYEN" Aranyapám, ha olcsó szervízigényűt akarsz akkor ne automataváltósat vegyél, mert ha abban bekrepál a váltó akkor te csődbe mész az írásod alapján.
2011. dec. 5. 19:42
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
kerdezo....ha te ilyen hulye vagy a vezeteshez mint ahogy leirtad....(devered itt a nyalad hogy vezetni azt akarsz,mert nehogy felszalljal mar egy buszra....meg hat itt mar mindenkinek alapveto joge hogy vezessen)akkor vezessel inkabb aramot....vagy haztartast............amugy meg imadom az ilyen parametereket hogy legyen olcso de automata valtos es suzuki szoba sem johet,keveset fogyasszon de jol menjen,ne kelljen ra kolteni de sose alljon le.......hat b+ ilyen auto NINCS....
2011. dec. 5. 19:47
 14/27 A kérdező kommentje:

Megnézegettem ezeket a Suzukikat és nem is olyan gáz:

[link]

Vagy ez? Ennek kisebb a motorja, gondolom akkor kevesebbet is eszik és centrálzáras is :DD

[link]

Csak át kellene festetni valami divatosabb színre (metálfényezés), ami fiatalítja... az mennyibe fájna?

2011. dec. 5. 19:58
 15/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerinted miért minden 2. autó suzuki magyarországon?

1. olcsó

2. keveset fogyaszt

3.igénytelen

4.minden alkatrész olcsó hozzá

5.kevésbé szervízigényes

Ha váltani nem tudsz,akkor inkább a jogsit csináld meg először majd utána vegyél autót,vagy bkv-z inkább.

2011. dec. 5. 20:22
 16/27 anonim ***** válasza:

ezeket az öreg szar swifteket nehogy megvedd!

3 sebességes automata? többet fog enni mint a gsi-m :D

2011. dec. 5. 20:50
 17/27 anonim ***** válasza:
15 ös vagyok. Ja nagyon régit ne vegyél,minnél fiatalabbat ajánlók,a régiek szétvannak már hajtva.
2011. dec. 5. 21:36
 18/27 anonim ***** válasza:
szerintem a hetente növekvő üzemanyagárak miatt csak gázüzeműt. nekem egy 96-os 7-es bmw-m van 3literes v8 és max 12 liter gázból járok vele.országúton 8-10liter. jaa! a gáznak 220forint literje.
2011. dec. 5. 21:39
 19/27 A kérdező kommentje:

[link]

eme darab?

2011. dec. 5. 22:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Seat VW-hez sem olyan olcsó az alaktrész majd akkor ehhez olcsó lesz pedig ez is VW konszern
2011. dec. 5. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!